Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Kömürspor’un yarın kendi sahasında konuk edeceği Tokatspor maçı öncesinde teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.

TFF 2.Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un yarı kendi sahasında konuk edeceği Tokatspor maçı öncesinde Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Kömürspor’un Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda ki antrenmanını ziyaret ederek, teknik heyet ve futbolculara moral verdi.

Kaptan Mert Caymaz, Başkan Akdemir’e ziyareti için teşekkür ederek, kulübün içinde bulunduğu sıkıntılardan bahsederek, sorunların giderilmesi konusunda destek istedi. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, maddi ve manevi yanlarında olacağını söyleyerek,  yarın Tokatspor maçında tribünde olacağını söyledi. Ziyaretinden ardından Başkan Akdemir, teknik heyet ve futbolcular hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Muharrem Akdemir; ‘’Kömürspor’un yeri üst ligler’’

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak Kömürspor’un yerinin üst ligler olduğunu söyleyerek, ‘’Hocam güzel şeyleri temas etti. Kriz anlarında futbol takımlarına destek olmamız çok önemli. Bu takım şehrin takımı. Bu takımın nerede olması gerektiğini herkes çok iyi biliyor. Kaldı ki Zonguldakspor üst liglere ve futbola alışık bir takım. Zonguldak’ımızın geçmişinden bugüne kadar aldıkları başarılar unutulmaz. Türkiye’nin en üst liglerinde oynuyor. Bunların içinde Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon’da vardı. Seyircilerimizde bunları özlüyor. Hocamızın ve futbolcularımızın sayesinde bu sene hak ettiğimiz bir üst lige çıkacaktır’’dedi.

Başkan Akdemir; ‘’Herkesin Kömürspor’a maddi ve manevi destek çıkması gerek’’

Kömürspor’a herkesin maddi ve manevi destek çıkması gerektiğini ifade eden Başkan Akdemir, ‘’Ben bu konuda şehrin tamamının Zonguldakspor’a destek vermesini istiyorum. Başkanımızın hocamızın ve oyuncularımızla birlikte en üst seviyeye çıkacağına inanıyorum. Başarılar diliyorum. Onların yanında olmaktan bende çok memnunum. Bende burada top oynadım. Bu heyecan çok farklı olur. İnşallah Zonguldakspor hak ettiği yerleri alır’’diye konuştu.

Terzi; ‘’Bu sezon en kötü play off oynamak istiyoruz’’

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Cahit Terzi, bhu sezon en köçtü play off oynamak istediklerini ifade ederek, ‘’Başkanımızın bizlere verdiği desteklerden dolayı  kendisine teşekkür ediyoruz. Kendisi bizim her zaman yanımızda. Her zaman kulübe destek verdi. Her zaman da desteğini vermeye devam ediyor. İnşallah bu kriz anları hep beraber güzel bir şekilde aşacağız. Şehrin ileri gelenleri sayın Valimiz, Emniyet Müdürümüz Belediye Başkanımız ve işadamlarımızla beraber bu başarılı takımı destekleyip kriz anlarını aşacağız. Bu takımı bu sene en kötü play off oynatmak istiyoruz. Buraya gelerek bizleri ziyaret ettikleri içinde kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz’’şeklinde konuştu.

Emre Can BAYRAM