Zonguldak 2’nci Amatör Küme Ereğli Grubu’nda şampiyonluğun güçlü adayı Zonguldak Ereğlispor geçtiğimiz gün yaptığı idman öncesi Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürü Uğur Akdeniz tarafından ziyaret edildi.

Gerçekleşen ziyarette gençlerle bir süre sohbet eden Gençlik İl Spor Müdürü Uğur Akdeniz ‘Zonguldak Ereğlispor’u özellikle ziyaret etmek istedim. Daha 2 aylık bir takım olmalarına karşın 70’in üzerinde sporcu ile hem alt yapıda hem A takım düzeyinde mücadele ediyorlar. Üstelik daha önceden lisanslı olmayan gençleri spora kazandırmış olmaları bizleri mutlu ediyor. Futbol anlamında hiç tecrübesi olmayan oyuncularla bulundukları ligde liderler ve şampiyon olma yolunda ilerliyorlar. Bu şampiyonluğun en önemli unsuru takımın tamamen gençlerden oluşmasıdır. Ben şampiyon olduklarında gençler şampiyon olmuş diyeceğim. Gençlere sahip çıkan ve onlara önderlik yapıp kötü alışkanlıklardan uzak tutan Zonguldak Ereğlispor Başkanını ve antrenörünü kutluyorum. Daha öncede belirttiğim gibi daha önce hiç lisanslı olmayan 70 oyuncuyu spora kazandırıp, spor yaptırdıkları için İl Spor Müdürü olarak mutluluk duyuyorum. İnşallah hedefledikleri şampiyonluğa ulaşırlar. Kendilerine başarılar diliyorum’ dedi.

Kendileri ziyarete eden Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz’e teşekkür eden Kulüp Başkanı Kaan Kocaman, Spora ve sporcuya verdiği önemi ortaya koyan Uğur Bey bu jesti ile bizleri onurlandırmıştır. Şampiyonluk yolunda yanımızda olduğunu görmek ve gençlere verdiğimiz önemi takdir etmesi de bizlere ayrı bir gurur yaşatmıştır’ dedi.

Yapılan ziyaret sonrası Zonguldak Ereğlispor oyuncuları Beyçayırı Sahası konusundaki sıkıntılarını İl Müdürü Uğur Akdeniz ile paylaştılar.

Uğur Akdeniz ziyaret esnasında futboldaki hünerlerini sergiledi. Akdeniz, futbol topunu kafasında sektirerek, becerini ortaya koydu.