Uğur Akdeniz’in spor uzmanı olarak Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğüne ataması yapıldı. Akdeniz’den boşalan koltuğa ise Çaycuma İlçe Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz atandı. Ahmet Karayılmaz’ın Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine ise dün öğleden sonra geçti.

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevini devretmeden önce, basın açıklaması yapan Uğur Akdeniz “ Biliyorsunuz 3 buçuk ay önce Türkiye genelinde torba yasa kanunuyla beraber 81 İl Genel Müdürlüğü aşan herkes araştırmacı olmuştu. Bizde 3 buçuk aydır bu görevi en iyi şekilde sürdürüyorduk. Bugün itibariyle devletimizin büyükleri yeni bir atama yapmış oldular. Bizde bugün itibariyle görevimizi sonlandırmış olacağız. Hizmet süresinde tabi ki 3 buçuk yıldır bu görevi en iyi şekilde yürüttüğümüze inanıyorum.  Görevim süresince Zonguldak’a önemli yatırımlar almasını ve spor anlamında önemli adımlar attık. Görevim süresince yaptığımız işlerden gururluyuz. Devletimizin bize vermiş olduğu görevi en mükemmel şekilde sürdürdük. Şimdi de devletimizin büyükleri başkasına takdir ettiler. Bizde saygıyla karşılıyoruz ”dedi.

Ankara’da ki büyüklerimiz yanıltıldı

Uğur Akdeniz “Zonguldak’ta ki Spor hizmetleri yine güçlenerek devam edecektir. Tabi ki Zonguldak’ta bu süre zarfında 67 yıldır yıkılamayan stadı yıktık.  Son 60 yıldır yenilemeyen spor tesislerini yenileme şansı bulduk. 11’in üzerinde sentetik saha yapma şansı bulduk. 6 tane ilçemizde gençlik merkezleri yapma şansı bulduk. 200 olarak teslim aldığımız gençlik merkezi üye sayısını 16 bine çıkarttık. Zonguldak’ta ki sporcu sayısını 20 binin üzerine çıkarttık. İnşallah bu hizmetler Zonguldak’ta yine devam edecektir. Ben sadece şunu belirtmek istiyorum burada ki bazı kişilerin Ankara’da ki büyüklerimizi yanıltarak hakkımızda yanış imajlar oluşturulmasını sağladılar. Bende gönül koydum. Onun haricinde makamlar gelip geçicidir. Bu süre zarfımda araştırmacı olarak Zonguldak’ta görevime devam edeceğim. Zonguldak’ta sporun hizmetinde görev yapmaya devam edeceğim. Benim yerime atanan Çaycuma Beden Eğitimi Öğretmenliği yapan Ahmet Kara Yılmaz atanmış oldu kendisine başarılar. ” diliyorum.

Emre Can BAYRAM