TFF 2.Lig Beyaz Grupta ki temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Fatih Akyel ve yardımcı antrenör Recep Yazıcı, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD) Şube Başkanı Ahmet Birdal’ı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD) Şube Başkanı Ahmet Birdal, bütün antrenörlerin yanlarında olduklarını söyleyerek, Fatih hocanın Zonguldakspor’a gelmesinin gurur verici olduğunu söyledi. Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Fatih Akyel ise bu derneğin herkesin sahip çıkarak destek olması gerektiğini vurguladı.

Birdal; ‘’Fatih hocanın Zonguldakspor’a gelmesi gurur verici’’

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD) Şube Başkanı Ahmet Birdal,  Fatih hocanın Zonguldakspor’a gelmesinin gurur verici olduğunu söyleyerek, ‘’Fatih hocanın Zonguldakspor’a hoca olarak gelmesi bana göre Zonguldak açısından gurur verici bir olay. Fatih hocanın bir tek eksiği var. Geç geldiler. Şimdi bizde kural vardır. Bizi ziyaret ettiler. Memnun ettiler. Biz hancıyız. Buraya gelen insanlar hep yolcudur. Ama yolculukları her zaman gönlümüzde kalır. Onların iyi tarafından kalırız. Biz antrenörlerle birlikte teşvik mesai içerisindeyiz. Genel baktığımız zaman Türkiye genelinde 21 bin tane üyemiz var. Arkadaşlarımızı  yanında olmak bizlerin işidir. Bugün Şenol Güneş’e yapılan veya Fatih hocaya yapılan yanlışın her zaman karşısında olmuşuzdur. Bundan sonra ki iki maçımız kaldı. Hayırlısı neyse o olsun’’dedi.

Akyel; ‘’Bu derneğe herkesin destek olarak sahip çıkması gerek’’

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Fatih Akyel, bu derneğin herkesin sahip çıkarak destek olması gerektiğini ifade ederek ‘’Türkiye Futbol Antrenörleri Derneğinin olması bu ülkede antrenörlere sahip çıkılması çok güzel bir şey. Biz dediğimiz gibi hocamızı ziyaret ettik. Büyüklerimizle Ahmet hocamızla sohbet ediyoruz. Tabi ki de futbol oynadık bilgi birikimlerimiz var. Ama onların bizlerden daha çok tecrübeleri var. Zaman zaman onlarla konuşarak yardım istiyoruz. Geliyoruz zaman zaman ziyaret edip fikir alış verişinde bulunuyoruz. Bu derneği de hocamlar dan sonra bizler bizlerden sonra arkadaşlar her daim yaşatmak istiyoruz. Yaşatacağız da. Başta İsmail Başkan olmak üzere büyük destek oluyor antrenörlere. Herkesin bağlı kalarak sahip çıkması gerek’’şeklinde konuştu.

Yazıcı; ‘’Futbol ailesi Zonguldakspor’u hakkettiği yere getirecektir’’

Zonguldak Kömürspor’un yardımcı antrenörü Recep Yazıcı, futbol ailesinin Zonguldak’ı iyi yerlere getireceğini düşündüğünü söyleyerek, ‘’Ahmet hocama bizleri misafir ettiği için teşekkür ediyoruz. . Kendisi Türk futbolunun ve Zonguldak’ta ender isimlerden bir tanesi. Kendimde İstanbul antrenörler Derneğinde görev yapmış bir kişi olarak da bu görevin kutsallığını biliyorum. Bütün antrenörler bir çatı altında toplanmalıdır. Biz Fatih hocamla burada kendimizi hiç yalnız hissetmedik. Onun için ziyaretlerimiz biraz gecikmeli oldu ama hep biz buradaydık. Biz zaten burada mutlu olmasak burada huzur içinde görev yapamayız.  İnşallah Ahmet hocam başta olmak üzere bütün futbol ailesi Zonguldakspor’u daha iyi yerlere getirirler. Daha güzel şeyler Zonguldak’a laiktir’’dedi.

Emre Can BAYRAM