AKYEL VE YAZICI ÜZÜLMEZ VE DİLAVER’İ İNCELEDİ

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Fatih Akyel, yardımcı antrenör Recep Yazıcı ve genel kaptan Hakan HülfikirKömürspor’a tesis anlamında düşünülen Üzülmez Gönlü Alışır Sahasını ve Dilaver Erdoğan Demir sahasını inceledi. İki teknik adamın tesis ve antrenman sahasının gelecek sezona yetiştirilmesi açısından Dilaver sahasına sıcak baktığını öğrenildi.

TFF 2.Lig Beyaz Grupta ki temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un tesis sorunun çözülmesi için çalışmalar devam ediyor.  Zonguldak Kömürspor yönetimi kollarını sıvayarak gelecek sezon Kömürspor’a tesis kazandırılması için yoğun çaba sarf ediyor. Kömürspor yönetimi ilk olarak ÜzülmezGönlü Alışır sahası ve Dilaver Erdoğan Demir sahasını tesis olarak sıcak bakıyor. 

Akyel ve Yazıcı Dilaver’e sıcak baktı

Geçtiğimiz hafta Zonguldak Kömürspor’unteknik direktörü Fatih Akyel, yardımcı antrenör Recep Yazıcı ve genel kaptan Hakan HülfikirKömürspor’a tesis olarak düşünülen Üzülmez Gönlü Alışır Sahası ve Dilaver Erdoğan Demir sahasını gezerek fikir alış verişinde bulundu.  Zonguldak Kömürspor’unteknik direktörü Fatih Akyel ve yardımcı antrenör Recep Yazıcı tesis olarak düşünülen Üzülmez Gönlü Alışır Sahası ve Dilaver Erdoğan Demir sahasını çok beğendi. İki teknik patronun, coğrafi ve konum itibariyle Dilaver Erdoğan Demir Sahasına sıcak baktığı öğrenildi. Son kararın yönetimin vermesi bekleniyor.

Emre Can BAYRAM