Zonguldaklı sporcu Mehmet Miraç Alaca, Ankara’da yapılan 12-13 yaş grekoromen Türkiye Şampiyonası’nda üçüncü olarak ilimize madalya ile dönmenin gururunu yaşadı.

12 Ağustos tarihinde Ankara’da 12 13 yaş grekoromen Türkiye Şampiyonası yapıldı. Şampiyonaya ilimizi temsilen antrenörler Şendopğan Atalay, Murat Çakır ve sporcu Mehmet Miraç Alaca katıldı. 80 kg da minikler kategorisinde mindere çıkan Zonguldaklı sporcu Mehmet Mira Alaca, rakiplerini birer birer eleyerek Türkiye üçüncüsü olma başarısı. Son yıllar da güreş branşında alınan başarıların artmasıyla birlikte Zonguldak’ta güreş sporunun daha yaygınlaşacağının sinyalleri verildi.

‘’İlimize madalya ile dönmenin gururunu yaşıyoruz’’

Güreş antrenörü Murat Çakır, minikler kategorisinde, Mehmet Miraç Alaca’nın şampiyona da iyi maçlar çıkardığını söyleyerek, ‘’ Mehmet iyi bir sporcu. Şampiyona da kategorisine göre iyi maçlar çıkardı. İlimize madalya ile dönmenin gururunu yaşıyoruz. Daha da çok çalışarak şampiyonluklar hedefliyoruz. İnşallah bu başarılar artarak devam edecek. Bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz’’dedi.

Emre Can BAYRAM