ALAPLI MAÇINI KAZANARAK ÇIKIŞA GEÇMEK İSTİYORUZ

Çaydeğirmeni Belediyespor’un deneyimli antrenörü Serkan Bankoğlu, deplasmanda 2-2 berabere kaldıklarını Kozlu Belediyespor maçını ve hafta sonu kendi sahalarında konuk edecekleri Alaplı maçına değindi.

Çaydeğirmeni Belediyespor antrenörü Serkan Bankoğlu, Kilimli ve Kozlu maçında çok basit goller yediklerini söyleyerek, hafta sonu konuk edecekleri Alaplı maçını kazanarak çıkışa geçmek istediklerini söyledi. 

‘’Çok basit goller yedik’’

Çaydeğirmeni Belediyespor’un tecrübeli antrenörüSerkan Bankoğlu, çok basit goller yediklerini söyleyerek, ‘’ İlk hafta kendi sahamızda Kilimli Belediyespor’a karşı mücadele ettik. İlk yarı da gerçekten iyi bir futbol oynadık. Hatta 1-0 geriye düşmemize rağmen yine iyiydik. Nedense iki haftadır çok basit goller yiyoruz. Buna mutlaka bir çare bulmamız gerekiyor. Kozlu maçında da 1-0 öne geçtik. Sonra yine anlamsız bir gol yedik. Takımın oyunda düşmesine neden oldu. Hata olur tabi. Her maçta peş peşe olmaması lazım. Bunlara önlem alacağız tabi ki. Gol yesek bile oyundan düşmemiz lazım. Maç 90 dakika ve son dakikalara doğru beraberliği bulduk. Kazanabilirdik ya da kaybedebilirdik. Deplasmanda alınan 1 puanda değerli’’diye konuştu. 

’’Alaplı maçını kazanmaktan başka çaremiz yok’’

Alaplı maçını kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını ifade eden Bankoğlu, ‘’ÇaydeğirmeniBelediyespor geçen seneden bazı oyuncuları tuttu. Çok sağlıklı bir şekilde hazırlandığımızı söylenemez. Gelen oyuncular giden oyuncular takımın  toparlanması zor oldu. Artık 3’üncü haftaya girdik. Mazeret olmaması lazım. Alaplı Belediyespor’lakendi sahamızda oynayacağız. Mutlaka kazanmak zorundayız. İyi bir takımız kopuk kopuk oynuyoruz Bunları gidermemiz lazım. Daha çok idman yapmamız lazım. Alaplı maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz. Alaplı maçını kazanarak öz güvemizi kazanmak istiyoruz’’dedi. 

Emre Can BAYRAM