Alaplı Belediyespor camiası, futbol takımının  Asbaşkan Mehmet Sözer’e emanet edilmesi görüşünde hemfikir…

ALAPLI’DA MEHMET SÖZER SESLERİ

Bölgesel Amatör Ligin kapısından dönen Alaplı Belediyespor’da yeni sezon öncesi  yaşanan sessizlik camiayı harekete geçirdi. Son şampiyon unvanına sahip takımda,  camia futbol takımında 1’inci adam rolünün Asbaşkan Mehmet Sözer’e verilmesini istiyor.

*******

ALAPLI’DA SESSİZLİK HAKİM

Süper Amatör Ligin son şampiyonu Alaplı Belediyespor’da yeni sezon öncesi derin bir sessizlik hakim. Sessizliğe  duyarsız kalmayan lacivert-sarılı takımda taraftarlar başta olmak üzere camianın büyük bir bölümü, bu duruma tepkili.

 

2017-2018 sezonunda Süper Amatör Ligi şampiyon tamamlayan Alaplı Belediyespor, Devrek Belediyespor ile oynanan Play-Out maçında rakibine yenilerek  Bölgesel Amatör Lige yükselme şansını kaybetmişti.  2007-2008 sezonunda terfi maçlarına katılarak 3’üncü Ligin kapısından dönen lacivert-sarılı takım,  10 yıl önceki başarının ardından yine bir üst lige çıkma şansını kaybetti.

 2007-2008 sezonunda 3’üncü Lig, 2017-2018 sezonunda Bölgesel Amatör Ligin kapısından dönen  Zonguldak’ın köklü kulübünün 2018-2019 sezonu öncesi  nasıl bir yol haritası çizeceği merak ediliyor.  

Süper Amatör Lig’de mücadele edecek takımların transfer çalışmalarına başlamasına rağmen, son şampiyon Alaplı Belediyespor’un sessiz kalması taraftarı ve camiayı endişelendiriyor. Alaplı Belediye ve aynı zamanda Kulüp Başkanı Nuri Tekin başkanlığındaki yönetim kurulunun  çalışmaları sonucu elde edilen bu başarının devamını konusunda endişeye sahip taraftarlar, biran evvel sessizliğin bozulması ve şampiyona yakışır bir kadro kurularak ligde mücadele edilmesini istiyor.

 

FİKRET AYDIN ‘YOKUM’ DEDİ

 

Yaklaşık 1,5 yıl önce yapılan kongrede Nuri Tekin başkanlığında oluşan yönetimde 2’nci Başkanlık görevini yürüten Fikret Aydın, futbol takımında 1’inci adam rolünü başarıyla sürdürdü.  Yönetim,  futbolcular, teknik heyet ve taraftarlarla iyi ilişkiler kuran 2’nci Başkan Aydın’ın yeni sezon öncesi kulübe fazla vakit ayıramayacağı öğrenildi.   Yine yönetimde olacak ancak  kendisini geri planda tutacak Aydın’ın yorgun olduğunu  ve yapamayacağını yakın çevrelerine söylemesi üzerine futbol takımının başına kimin geçeceği  merak konusu.

 

TARAFTAR VE CAMİA MEHMET SÖZER DİYOR

 

10 yıl önce  3’üncü Lige terfi maçlarına giden Alaplı Belediyespor’un yönetimde bulunan Aydın’ın ‘yokum’ demesi üzerine camia ve taraftar 1 isim üzerine yoğunlaştı. Yönetimin büyük bir kısmı ile Mavi Şeytanlar taraftar gurubu başta olmak üzere Alaplı Belediyespor sevdalıları,  futbol takımında 1’inci adam rolünün Asbaşkan Mehmet Sözer’e verilmesini istiyor.  Taraftarlar ve camia sessizliğin bir an önce bozulması ve ayrıca,  Düzce Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyesi olan Alaplı Sözeroğlu Fındık Sahibi Mehmet Sözer’in yönetiminde çalışmaların başlaması düşüncesine sahip. Ayrıca, Alınan bilgiye göre Kulüp Başkanı Nuri Tekin, bu konuya sıcak bakıyor.

 

Eren ARSLANYILMAZ