Süper Amatör Lig’de mücadele edecek Alaplı Belediyespor, liglerin başlamasına kısa bir süre kala transferde flaş bir ismi kadrosuna kattı. Lacivert-sarılı takım, Zonguldak’ın tecrübeli file bekçilerinden Hamit Çevik ile her konuda anlaşma sağladı.

Uzun yıllardır Süper Amatör Lig’de mücadele eden Alaplı Belediyespor, yeni sezon öncesi kadrosundan önemli isimleri kaybetti. Ligde geçtiğimiz sezon şampiyonluğu kıl payı kaçıran lacivert-sarılı takım, bu sezon öncesi takımdan ayrılan oyuncuların boşluğunu genç isimleri  kadrosuna kayarak doldurdu. Genç takviyelerin yanı sıra tecrübeli futbolcuları da  transfer ederek şampiyonluğa oynayacak takım kurmaya başlayan Lacivert-sarılı takım, kaleyi önemli bir isimle güçlendirdi.  Bir süredir temasta olduğu 34 yaşındaki tecrübeli kaleci Hamit Çevik'i kadrosuna katmak için uğraş veren Alaplı Belediyespor, bu transferde mutlu sona ulaştı. Geçtiğimiz sezon Kozlu Belediyespor kalesini koruyan Hamit Çevik, Süper Amatör Lig takımı Alaplı Belediyespor ile her konuda anlaştı.
Hamit’in birkaç güne kadar lisans işlerinin hallolmasının ardından sezonun ilk haftasında Kilimli Belediyespor ile oynanacak maçta Alaplı’nın kalesinde olması bekleniyor. Eren ARSLANYILMAZ