Ereğli, Fenerbahçe altyapısında futbola başlayan Ali Emre Erhal’ı kadrosuna kattı

 

FENERBAHÇE PATENTLİ

 

Ereğli Belediyespor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Şimdiye kadar 3 futbolunun işini bitiren eflatun-beyazlı takım 4’üncü transferini orta sahaya yaptı. Ereğli, Şile Yıldızspor’un 28 yaşındaki futbolcusu Ali Emre Erhal’ı transfer etti.

***

 

Bölgesel Amatör Lig takımı Ereğli Belediyespor, ikinci yarı öncesi kadrosuna bir takviye daha yaptı. Antrenör Zafer Şahin’in raporu doğrultusunda şimdiye kadar Malatya USA takımından Hami Baytar, Kahramanmaraşspor’dan santrafor Aydın Çetin ve Anadolu Kırıkkalespor’da sağbek Kaan Yüksel’i de kadrosuna katan  Ereğli, son olarak Şile Yıldızspor’dan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Ali Emre Erhal’ı transfer etti..

FUTBOL ALTYAPISI FENERBAHÇE

28 yaşındaki orta saha oyuncusu Ali Emre, futbola 2001 yılında Fenerbahçe altyapısında başladı. Sarı-lacivertli kulübün altyapısında 3 yıl eğitim alan orta saha oyuncusu, Pendikspor’ transfer olduktan sonra, 6 yıl formasını giyeceği Çengelköyspor’a geçti. Ali Emre’nin ilk profesyonel deneyimi 2013 yılında Çıksalınspor’da oldu. Kısa süre bu deneyiminin ardından yeninden Çengelköyspor’a transfer olan  Ali Emre, Ergene Velimeşespor’dan sonra bu sezonun ilk yarısını Bölgesel Amatör Lig takımı Şile Yıldızspor’da geçirdi.

Rakip Çal Belediye

Transfer çalışmalarını sürdüren Ereğli Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarına da Antalya’da devam ediyor. Eflatun-beyazlı takım, Antalya’da ikinci hazırlık maçını bugün oynayacak. İlk maçta Silopispor’u 4-0 yenen Ereğli, bugün Çal Belediyespor ile karşılaşacak. 4 Ocak tarihinde kamptan ayrılacak Ereğli Belediyespor, 3’üncü ve son hazırlık maçını 2 Ocak Salı günü Çarşambaspor ile yapacak.

 

Eren ARSLANYILMAZ