TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Zonguldakspor ligin ikinci haftasında dün İstanbul temsilcisi Pendikspor ile karşılaştığı müsabakada, maçın hakemi Alim Kandemir ve yardımcılarının skandal kararları ile maçı 3-2 kaybetti.
İlk yarının 23.dakikasında ofsayt olan pozisyonu devam ettiren ve bu yetmezmiş gibi penaltıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan pozisyonda Kaleci Sinan Ören’in rakip oyuncudan önce topa müdahale etmesine rağmen, skandal bir penaltı düdüğü çalan maçın hakemi Alim Kandemir, bu skandal kararı ile rengini resmen belli etti. 
İlk yarı sonrasında Zonguldakspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk karara büyük tepki gösterirken maçın hakemi Alim Kandemir ise oralı bile olmadı. 
İlk yarı da skandal bir penaltı ile gündeme oturan maçın hakemi Alim Kandemir, maçın 90+5’de  ise yardımcıları ile bir skandal karara daha imza attı. 
Zonguldaksporlu Emre Kara’nın ofsayt olmayan pozisyonuna bayrak kaldırarak temiz bir golü vermeyen maçın hakemi Alim Kandemir ve yardımcıları, temsilcimizin maçı kaybetmesi için elinden geleni yaptılar. 
Olmayan penaltıyı veren ve tertemiz golü ise ofsayt gerekçesiyle vermeyen maçın hakemi Alim Kandemir ve yardımcıları, maçın ardından Zonguldaksporlu yönetiminin ve futbolcuların tepkisini aldı.
 Özellikle bu iki pozisyonda Pendikspor yönetimi, taraftarları ve maçı takip eden Pendikspor basını ise penaltının skandal olduğunu ve 90+5’de olan golünde ofsayt olmadığını konuştular.  
Zonguldakspor’un puan ve puanlar alması gerektiği maçta hakemlerin skandal kararları Kırmızı-Lacivertli temsilcimizin maçı kaybetmesine neden oldu. 
Zonguldakspor maçı 3-2 kaybetmesine rağmen, hakemlerin skandal kararları maçın resmen önüne geçti.