ALINACAK HER TAKVİM KÖMÜRSPOR KATKI VE YARDIM

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner tarafından 4 yıldır Kömürspor’a maddi gelir sağlamak amacıyla bastırılan yeni yıl takvimleri bu sene de yerini alacak. Basımı tamamlanan Kömürspor takvimlerinin birkaç gün içerisinde piyasaya sürülmesi bekleniyor…

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un Kulüp Başkanı Süleyman Caner tarafından 4 yıldır Kömürspor’a maddi gelir sağlamak amacıyla bastırılan yeni yıl takvimleri bu sene de satışa çıkacak.  Basım aşaması tamamlanan Kömürspor takvimleri Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner tarafından bizzat satılarak Kömürspor’a maddi gelir sağlanacak. Maddi gelir sağlamak amacıyla satılan Kömürspor takvimlerinden elde edilen parayla kulübün bir nebze olsa rahatlaması planlanıyor.Yeni yıl Kömürspor takvimlerinin üzerinde  Zonguldakspor’un nostalji fotoğrafları yer alıyor.

‘’Zonguldakspor’a bir nebze olsun gelir elde etmeyi planlıyoruz’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, herkesin takvim projesine destek vermesi gerektiğini söyleyerek, ‘’Her sene Kömürspor’a gelir getirmek için yaptığımız takvimlerimiz basım aşaması bitti. Bugün yarın elimize geçecek. Onların satışına başlayacağız. Onda da kimse takvim olarak değerlendirmesin. Alınacak her takvim Zonguldakspor’a katkı ver yardım demektir. Futbolculara katkı demektir. İnşallah bastırdığımız takvimlerin hepsini satarız. Zonguldakspor’a bir nebze de olsa gelir elde etmiş oluruz’’dedi.

Emre Can BAYRAM