Zonguldak Kömürspor, alt yapıya takviye yaptı. Kırmızı-lacivertli takım, geçtiğimiz sezon A takımda Cahit Terzi’nin yardımcılığını yapan Metin Nezor ve  Birol Yılmaz ile eski hocası Metin Aydın’ı altyapının başına getirdi.

*******************

2’nci Lig’de mücadele edecek Zonguldak Kömürspor, A takımın yanı sıra altyapı üzerinde de titizlikle davranıyor.  Kısa bir süre önce alt yapı çalışmaları kapsamında Yaz Futbol Okulu’nu açan Zonguldak Kömürspor, antrenör ekibine yeni isimleri getirdi. Kırmızı-lacivertli takım, eski antrenörleri Metin Nezor , Birol Yılmaz ve Metin Aydın’ı altyapının başına getirdi.

Zonguldak Kömürspor’da yeni sezon öncesi hareketlilik devam ediyor.  2’nci Ligde mücadele edecek A takım için transfer çalışmalarını yürüten kulüp,  altyapıyı da ihmal etmiyor.  Son yıllarda altyapıda önemli hamleler yapan kulüp,  bir hamle daha dün yaptı. Geleceğini emanet edeceği futbolcuların yetiştiği altyapıya takviye yapan kırmızı-lacivertli kulüp, Metin Aydın, Birol Yılmaz ve Metin Nezor ile anlaştı.  Geçtiğimiz sezon 3 sezon A takımda Cahit Terzi’nin yardımcılığını yapan Metin Nezor ile 2013 yılında yine altyapıda görev yapan Metin Aydın, yeni görevlerine Pazartesi’nden itibaren başlayacak. Birol Aydın,  çalışmalara başladı.

İŞTE ALTYAPI EKİBİ

Zonguldak Kömürspor, Metin Nezor ve Metin Aydın’ı altyapının başına getirerek ekibi şekillendirdi. Kulüpte daha önce altyapı antrenörü olarak görev yapan Gökhan Konmuş, Meftun Uzun, Varol Yılmaz ve Necmi Cin’in dışında ekibe Metin Nezor, Birol Yılmaz ve Metin Aydın katıldı.

Eren  ARSLANYILMAZ