Zonguldak Kömürspor’un  kaptanı Mert Caymaz, hazırlık maçında Giresunspor’a 2-0 mağlup oldukların maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.Kaptan Mert Caymaz, hazırlık maçlarında skor’un önemli olmadığını söyleyerek, önemli olan hatalardan ders çıkarmak olduğunu vurguladı.  Caymaz, ayrıca ligin ilk maçı olan Altay maçına galibiyetle başlamak istedikleri söyledi.
“Hazırlık maçlarında hatalarımızı görüyoruz”
Kaptan Mert Caymaz, ilk yarı da iyi bir oyun sergilediklerini söyleyerek, “ Giresunspor maçının ilk yarısında iyi bir oyun sergiledik. İyi yolda gidiyoruz. Yeni gelen arkadaşlarımızda takıma katkı etmeye başladı. Takıma yeni katılan arkadaşlarımızla samimi bir ortamdayız. İyi bir oyun sergiledik. Maçta Şevket ve Kamil’in sakatlığı biraz tempoyu düşürdü. Ama oyun geneline baktığımız zaman bizde zaman zaman pozisyonlar bulduk. Hazırlık maçlarında skor önemli değildir. Önemli olan hataları görüp ders çıkarmaktır.”
“Sezonun ilk maçına galibiyetle başlamak istiyoruz”
Sezonun ilk maçına galibiyetle başlamak istediklerini ifade eden Caymaz, “Kızılcahamam kampında gerçekten çok iyi çalışıyoruz. İnşallah sezonun ilk maçı olan Altay maçına galibiyetle başlamak istiyoruz. Kendi sahamızda ilk maçımız oynamak istedik. Çünkü gerçekten kendi sahamızı özledik. Oranın atmosferini havasınız özledik.  İnşallah ligin ilk maçında iyi sonuç alarak lige iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz ”dedi. 
Emre Can BAYRAM