Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Cahit Terzi, Kızılcahamam kampını ve futbolcuların durumunu değerlendirdi.

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Cahit Terzi, takımın yüzde yüz hazır olmadığını ve hazırlık maçlarıyla birlikte eksiklikleri gördüklerini söyleyerek, amaçlarının bu sene göze hoş gelen hırslı ve mücadeleci Zonguldak Kömürspor yaratmak olduğunu söyledi. Terzi ayrıca Okan ve Onur’un tam hazır olmasıyla birlikte daha güçlü olacaklarını vurguladı.

’’İhtiyacımız olan maç kuvveti hazır değil’’

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Cahit Terzi, şuan takımın ihtiyacı olan maç kuvvetinin hazır olmadığını söyleyerek, ‘’Kamp süreci zaten son gün. İkinci hazırlık maçını yaptık. Takımımız tam yüzde yüz hazır değil. Bu hazırlık maçlarının amacı takımda ki eksiklikleri görmek. Şuan ihtiyacımız olan maç kuvveti şuan hazır değil. İnşallah üçüncü kampta hayata geçireceğiz. Hazırlık maçlarının amacı takımda eksiklikleri görmek. İnşallah üçüncü etap kampında 4 tane hazırlık maçı yapacağız. Çocuklar ilk oynayacağımız maça hazır olacaklar’’dedi.

‘’Hazırlık maçları faydalı geçti’’

Hazırlık maçlarının faydalı geçtiğini ifade eden Terzi, ‘’Hacettepespor’da çok genç ve iyi bir ekip. Çok mücadele edip iyi pas yapıyorlar. Bizim çocuklarda onlara cevap verebildi. Karşılıklı güzel bir oyun oldu. Tempolu bir oyun oldu. Onun için bugün ki hazırlık maçı faydalı bir maç oldu’’şeklinde konuştu.

‘’Bolu’da 4 hazırlık maçı yapacağız’’

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Cahit Terzi, Bolu’da 4 hazırlık maçı yapacaklarını söyleyerek, ‘’3 gün sonra tekrar Bolu’da kampa giriyoruz. 11 günlük bir kampımız var. 11 günlük kampın içerisinde 4 tane hazırlık maçı var. Maç programı biraz daha ön plana çıkacak. 4 hazırlık maçını yaptıktan sonra zaten son 10 gün kalıyor. Maça hazır bir şekilde Zonguldak’a döneceğimizi düşünüyorum’’dedi.

‘’Okan ve Onur tam hazır değil’’

Okan ve Onur’un tam hazır olmadığını ifade eden Terzi, ‘’Emre Kara 2.Ligde oynadı iyi bir futbolcu. İyi bir karakter. Çok düzgün bir çocuk. Bizim takımda zaten hepsi öyle. Alınan futbolcular Turan olsun Emre olsun iyi oyuncular. Bu sene Zonguldak Kömürspor göze hoş gelen hırslı ve mücadeleci bir takım olacak. Okan’ın hazırlık maçlarında olmaması bizim için büyük bir kayıp. Onur’da tam  hazır değil. Diğer oyuncular zaten yüzde yetmiş yüzde seksen form grafiğini yakalamış durumdalar. İyi bir Okan, Onur ve Emre’nin oluşumuyla güçlü bir Zonguldak Kömürspor olacak’’şeklinde konuştu.

‘’2 oyuncuyu daha kadroya dahil edeceğiz’’

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Cahit Terzi, 2 oyuncunun daha kadroya dahil olacağını söyleyerek, ‘’Önümüzde ki kampa yetiştirmek istediğimiz 2 tane daha oyuncu var. Onlarda olursa daha iyi bir konuma geleceğimize inanıyorum. Onların takıma katılması içinde elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz. İnşallah onlarda Bolu kampına katılarak takımımıza katkı verecekler’’diye konuştu.

Emre Can BAYRAM