AMACIMIZ ZONGULDAK KÖMÜRSPOR’A HİZMET ETMEK

  Ahmet Küçük başkanlığında oluşan 1966 Zonguldak Taraftarlar Derneği’nin  Basın Sözcüsü Tuncay Cihan, amaçlarının Zonguldak Kömürspor’a hizmet olduğunu söyledi. Kulübün  içinde bulunduğu sorunların çözüm konusunda hareket edeceklerini de belirten Cihan,  bu sorunlar üzerinde görüşmeler yapacaklarını ifade etti.

 *****************

1966 Zonguldak Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Tuncay Cihan,  açıklamalarda bulundu. Cihan Ahmet Küçük başkanlığında oluşan yeni yönetimin yeni bir yapılandırma içerisinde olduğunu ve tek amaçlarının Zonguldak Kömürspor’a hizmet olduklarını vurguladı. Cihan Ayrıca,  birçok konu hakkında girişimlerde bulunacaklarını söyledi.

 “KİMSE ZONGULDAK KÖMÜRSPOR’UN ÜSTÜNDE OLAMAZ”

Zonguldak 1966 Taraftar Derneği Basın Sözcüsü Tuncay Cihan, amaçlarının sadece Zonguldak’a en iyi şekilde hizmet vermek ve şehri tanıtmak olduğunu söyleyerek, “Derneğimizin ana teması Zonguldak Kömürspor’a gönül verenleri bir çatı altına toplayarak hizmeti bir ilke edinmektir. Bizler 1985’den beri bu takıma gönül vererek elimizden geleni yaptık. Zaman zaman amigo olduk, zaman zaman abi olduk, zaman zaman yönetimin yardımcısı olduk. Elimizden ne geldiyse hizmeti verdik. Kim ne konuşur kim ne der bilmem. Bildiğim tek şey Zonguldak Kömürspor’un laik olduğu yere gelmesidir. Zonguldak şehrinin olması gerektiği yerde halkıyla, doğal güzelliyle Türkiye’nin her yerinde kendinden bahsettirmesidir. Bunun başlıca kaynağı Zonguldak Kömürspor’dur. Her şeyi devletten beklemek kolaydır. Valisi ile Belediye Başkanıyla Emniyet Müdürleriyle Kamu ve Kurumlarıyla gerekeni zaten yapıyorlar. Taraftarlar Derneği olarak önceliğimiz budur. Bunları yaparken kamu ve kurumlarında yanımızda olacağından şüphemiz yoktur. 25 yıldır bu camianın içindeyim ve hizmet verdim. Kimse Zonguldak Kömürspor’un üstünde olamaz. En yakın zamanda Başkanımız Süleyman Caner’le görüşme yaparak birlik beraberlik içerisinde hareket etmek istiyoruz.”

“ŞANLI, YER GÖSTERİLMESİ HALİNDE TESİS YAPACAĞINI SÖYLEDİ”

Tesis konusunda eski Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı İsmail Recai Şanlı ile görüştüklerini söyleyen Cihan, “Dernek olarak Stadyum konusunda üstümüze düşen görevi Dernek olarak önümüzde ki günlerde Ankara’da dile getireceğiz. Gerekli görüşmeleri yapıp en kısa zamanda çözüm yoluna gideceğiz. Bizim için en önemli şey Zonguldak Kömürspor’un tesis kazanmasıdır. Geçen aylarda bunun çalışmalarına başladık. Geçen hafta Zonguldak Kömürspor eski başkanı Recai Şanlı görüştük. Bu görüşmeleri sonrasında Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun’la paylaştık. Eski başkanımız Recai Şanlı yer gösterilmesi ve yapacağı tesisten Zonguldak halkından beş kuruş almayacağını söyledi. Sayın başkanımız Recai Şanlı’ya da Zonguldak halkı adına teşekkür ederiz. İnşallah önümüzde ki günlerde Zonguldak Valisi Ali Kaban ile görüşerek bir sonuç almayı hedefliyoruz” dedi.

“KARA SEVDALILARA DEPLASMAN İÇİN FORMA YAPTIRARAK ARABA TAHSİS ETTİK”

1966 Zonguldak Taraftarlar Derneği basın sözcüsü Tuncay Cihan, taraftarlar için elinden geleni yapmaya başladıklarını ifade ederek, “Derneğimizi ilk açtığımızda Zonguldak Kömürspor’un taraftar gruplarından Kara Sevdalılar görüşme talebinde bulundular. Görüştük. Sizin Amacınız ne dediler. Bizde onlara bütün taraftarları bir çatı altında toplamak istediklerimizi anlattık. Yeni bir grup olduklarını söylediler. Ardından başkanımız Ahmet Küçükle görüşerek 200 adet forma bastırdık. Hatta başkanımız Ahmet Küçük kendi cebinden formaları yaptırdık. Şuan formalar dağıtıldı. Ayrıca deplasman için otobüs istediler. Bizde Belediye Başkanımızla görüşerek 1 otobüsü Kara Sevdalılara deplasman için tahsis ettik. Diğer taraftar gruplarına da söyledik ama onlar şuan için istemediklerini söylediler.

“ÖNÜMÜZDE Kİ GÜNLERDE BAKANLARLA GÖRÜŞMELER YAPACAĞIZ”

Zonguldak Kömürspor’a tesis ve stadyum konusunda görüşmeler yapacaklarını söyleyen Cihan, “Zonguldak Taraftarlar Derneği olarak önce ki Çaycuma’ya ziyaretlerde bulunduk. Çaycuma Fenerbahçeliler Derneğini ziyaret ettik. Ardından Çaycumalılar Fenerbahçe Derneği Başkanı Ahmet ağabey her türlü konuda Zonguldak Kömürspor için yanımızda olacağını söyledi. Bir Çaycumalı ve Fenerbahçeli olarak her zaman da destek vereceğini biz söyledi. Bizim Çaycuma sorumlumuz Murat Öcebe diye bir arkadaşımız sevdiği bir abisi Kültür ve Truzim Bakanı Nabi Avcının Koruma Müdürü Abidin Tansu Bıyıklı, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’yla görüştü. Önümüzde ki günlerde Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’yla görüşmeye gideceğiz. Hatta bakanımız bizi Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç görüşme yapmamızı sağlayacağının sözünü de verdi. Şuanda onlar için forma yaptırıyoruz en yakın zamanda görüşmelere başlayacağız” şeklinde konuştu.

Emre Can BAYRAM