Gençlik ve Spor Bakanlığı  Zonguldak'ta  107 amatör spor kulübe toplam 494 bin lira tutarında maddi destekle bulundu.

Maddi anlamda zor günler geçiren kulüplere Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Gençlik Hizmeteri ve Spor İl Müdürlüğü kanalıyla yaptığı bu maddi destek kulüplere bir nebze olsa nefes aldıracak. 494 bin liralık maddi destek 107 kulübe eşit olarak ASKF tarafından dağıtılacak.

ASKF tarafından Dedeman Otel'de maddi desteği hak eden kulüplere yönelik iftar yemeği düzenlendi. Etkinliğe Vali Yardımcısı Nevzat Taştan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel, ASKF Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Spor Saha Komiserleri Dernek Başkanı Bülent Tuna ve kulüp temsilcileri katıldı.

494 BİN LİRALIK TEMSİLİ ÇEK VERİLDİ

Törende konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür  Vekili Hakan Yüksel Bakanlığın zor durumda olan kulüplere Bakanlık tarafından yapılan bu desteğin önemli katkı sağlayacağını belirterek, bu tür desteklerin ilerleyen dönemlerde de devam edebileceğini söyledi. 

ASKF Başkanı Kemal Demir ise Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından böylesine önemli bir destek sağlanmasının çok önemli olduğunu söyledi.

Zonguldak Vali Yardımcısı Nevzat Taştan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel 494 bin liralık temsili çeki ASKF Başkanı Kemal Demir'e teslim etmeleri kulüp temsilcilerinden büyük alkış aldı.