Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir ve Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine asaleten atanan Hakan Yüksel'i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, spor'un her alanında el ele vererek başarılı çalışmalara imza atacaklarını söyledi. 

Yüksel; ''El ele vererek başarılı çalışmalara imza atacağız''
Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, ele ele vererek başarılı çalışmalara imza atacaklarını söyleyerek, ''Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanımız ve Futbol İl Temsilcimizin yeni görevimiz nedeniyle ziyaretlerini gerçekleştirdiler. Bu uzun yıllardır Zonguldak'ta görev yapmamız nedeniyle sürekli istişare halinde sürekli el ele vererek çalışmış olduğumuz ortamda son 1,5 yıldır daha etkin görevlerdeyiz. El ele vererek gerek futbol branşında gerek diğer branşlarda olsun bir çok çalışmamızı yaptık. Bundan sonrada güç birliği yaparak daha güzel çalışmalar yaparak Zonguldak adına daha güzel şeyler yapacağız''şeklinde konuştu.

Demir; ''81 ilde parmakla gösterilecek bir müdür olacak''
Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir, Hakan Yüksel'in 81 ilde parmakla gösterilen bir mdürü olacağını söyleyerek, 'Bugün ki ziyaretimizin sebebi Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atamasını kutlamak için buraya geldik. Bu zamana kadar yapmış olduğu çalışmalar bunun göstergesidir. İnşallah bundan sonra da spor alanında yapmış olduğu çalışmalarla 81 ilde parmakla gösterilecek bir müdür olacaktır diye temenni ediyorum. Bende öyle olacağına inanıyorum''dedi. 

Malkoç; ''Yüksel, vekil olarakta başarılı çalışmalara imza attı''
Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Hakan Yüksel'in vekil olarakta bir çok başarılı çalışmalara imza attığını ifade ederek, ''1,5 yıldır Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili olarak vekalet eden Hakan Müdürümüzün asaleten bu göreve atanmasını tebrik etmek için buradayız. Bundan önce yapmış olduğu hizmetler meydanda. Yapmış olduğu hizmetler yapacağı hizmetlerinde teminatı. Bundan sonra ki görevinde başarılar dileriz''diye konuştu.
Emre Can BAYRAM