Şenol Demir, zorlu Amedspor maçı öncesi oyuncularının dikkatini çekti

AMED UYARILARI

Zonguldak Kömürspor’un hocası Şenol Demir, haftanın ilk çalışmasında oyuncularından puan kayıplarını unutmalarını ve  Amed maçına odaklarını istedi.  Zor bir maçın beklediğini aktaran Demir, yaptığı uyarılarla  oyuncularını mentel olarak karşılaşmaya hazırlıyor

 

************

Spor Toto 2’nci Lig Beyaz Grup’ta istikrarsız bir şekilde ilerleyen Zonguldak Kömürspor, rotasını Amed Sportif maçına çevirdi. Üst üste aldığı yenilgilerin ardından, Sivas Belediyespor’u yenerek morallenen Zonguldak Kömürspor, Penikspor ile başlayan  beraberlik serisine girdi.  Kırmızı-lacivertli takım,  2-2 sona eren Pendik maçının ardından Hacettepespor maçıyla devam eden beraberlik serisine Kahramanmaraşspor karşısında da devam edince, sıralamada bir basamak geriledi. 22’nci haftayı 29 puanla 9’uncu sırada tamamlayan Zonguldak Kömürspor’u 23’üncü haftada zorlu bir maç bekliyor. Zonguldak Kömürspor, bu haftada şampiyonluk yarışı veren Amed Sportif ile kozlarını paylaşacak.

MENTEL HAZIRLIK

Zonguldak Kömürspor, Amed maçının hazırlıklarına başladı. Bir günlük molanın ardından Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yapılan idman öncesi, kırmızı-lacivertli çalıştırıcı Şenol Demir, oyuncularının dikkatini çekti. Üst üste alınan beraberliklere fazla takılmamaları konusunda oyuncularını ikaz eden Demir, Amed maçına odaklanmalarını istedi. İdman öncesi başlayan bu uyarılar, idman sırasında da devam etti.  Rakibin tehlikeli bir takım olduğunu aktaran Şenol hoca, maçın mutlaka kazanılması yönünde konuşmalar yaparak, oyuncularını maça mentel olarak hazırlıyor.

Eren ARSLANYILMAZ