Başkan Caner, futbolcularının Nazilli galibiyetini sonuna kadar hak ettiklerini söyledi

ANALARININ AK SÜTÜ GİBİ HELAL OLSUN

 

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, galibiyetten dolayı futbolcularını kutlarken, ‘Analarının ak sütü gibi helal olsun”  dedi. Başkan Caner,  açıklamasının son bölümünde sitemvari konuşarak,  “İlçe takımı Nazilli ile İl takımı arasında farklar gördüm. Rica ediyorum şu kentin takımına, markasına sahip çıkılsın” yorumunda bulundu.

 

*****************************

Kırmızı-lacivertli kulüp Başkanı Süleyman Caner,3-0 galibiyetle son bulan Nazilli Belediyespor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Başkan Caner, “galibiyete sevindiğimiz kadar,Berkan’ın durumuna bir  o kadar çok üzüldük” diyerek, “Berkan bizim canımız. Sakatlanması bizi üzdü. İnşallah çok ciddi bir şey olmaz” şeklinde konuştu.

“OLAĞANÜSTÜ BİR MAÇ OYNADIK”

Nazilli Belediyespor karşısında olağanüstü bir maç oynadıklarını söyleyen Başkan Caner, “Her biri kendinden daha fazlasını ortaya koydu.  Bu galibiyette analarının ak sütü gibi helal olsun onlara. Okan’ın annesi rahatsız. Bu maçta “çıkın Okan’ın annesi için oynayın” dedim. Onlarda çıktılar ve gereğini yaptılar. Umarım en kısa zamanda iyileşir. Allah kimseye sağlık sıhhat problemi vermesin.  Takımımız bugün çok iyiydi” dedi.

“KENTİN MARKASINA SAHİP ÇIKIN”

Nazilli Belediyespor’un bir ilçe takımı olmasına rağmen, imkanlarının kendi kulüplerinden çok iyi olduğunu belirten Caner, “Zonguldak halkı, Zonguldaklı iş adamları şu takıma sahip çıkın. Nazilli takımının  kulüp yöneticileriyle görüştüm. 8 Milyon değerinde. Sahada reklam koyacak yer kalmamış. Ayrıca basın açıklaması yapılan yere de 30-40 tanelik reklam bölümü hazırlamışlar. Burası bir ilçe takımı, biz ise il takımıyız. Rica ediyorum şu kentin takımına, markasına sahip çıkın” dedi.

Başkan ayrıca,  taraftarlar hakkında da “Taraftarlarımızda 90 dakika için iki grup bir arada geldiler. Yıllarca onlardan istediğim buydu. Ayrı gayrı olmaz. Bir olun, beraber olun. Takımlarını yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ