Pide City’nin sahibi İstanbullu işadamı Tuncay ve Tolga Aral kardeşler, Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner’i ziyaret ederek, saha içi ve forma reklamı verdi.

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un için bulunduğu maddi sıkıntıyı hafifletmek amacıyla, Kulüp Başkanı Süleyman Caner tarafından bastırılan yeni yıl takvim satışları devam ediyor. Takvim satışlarının başladığını öğrenen Pide City sahibi İstanbullu işadamı Tolga Aral ve Tuncay Aral kardeşler 15 adet takvim alarak Kömürspor’a destek verdi. Aral kardeşler ayrıca Zonguldak Kömürspor’a forma reklamı ve saha içi reklam konusunda destek vereceğinin sözünü verdi. Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner Aral kardeşlere teşekkür ederek forma jestinde bulundu.

“Karınca kararınca destek olmak istedik”

Tuncay Aral, Zonguldak Kömürspor’un büyük bir camia olduğunu söyleyerek,” Zonguldak Kömürspor’un uzun zamandır takip ediyoruz. Zonguldakspor büyük bir camia. Elimizden geldiğince maçlarını da takip ediyoruz. Cefakar bir başkanımız var. Bizlerde Aral kardeşler olarak duyarsız kalmak istemedik. Pide City ailesi olarak karınca kararınca destek olmak istedik. İnşallah Zonguldakspor yine o şa şalı günlerine geri döner. Zonguldak Kömürspor’a başarılar diliyorum” dedi.

Emre Can BAYRAM