Amatör sporun, sorunların konuşulduğu ziyarette, “Belediye başkanı olarak elimizden geleni yapmak zorundayız” diyen  başkan Selim Alan, kulüplere destek sözü verdi

BAŞKAN ALAN’DAN DESTEK SÖZÜ

ASKF Başkanı Kemal Demir beraberinde yönetim kurulu üyeleri  ve spor kulüpleri başkanları ile birlikte   Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ı ziyaret etti. Başkan Alan’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren ASKF Başkanı Kemal Demir ve kulüp temsilcileri, amatör sporun sorunlarından bahsetti.

***************
Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir beraberinde  yönetim kurulu üyeleri olmak üzere Futbol İl temsilcisi Metin Malkoç ve amatör spor kulüpleri  temsilcileri ile birlikte 31 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerde başkanlık koltuğuna oturan Ömer Selim Alan’ı ziyaret etti.  ASKF Başkanı Kemal  Demir,  Başkan Alan’a hayırlı olsun diyerek,  Zonguldak’taki tüm kulüpler adına destek istedi. Başkan Alan, ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile  getirerek  imkanlar doğrultusunda elinden gelen desteği vereceğini söyledi.
BELEDİYE BAŞKANI SELİM ALAN; “AMATÖR SPOR KULÜPLERİNİN İÇİNDEYİM”


Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Amatör sporun ve futbol spor kulüplerinin içinde olduğunu söyleyerek, “1 Mayıs emek ve dayanışma gününde bile çalışıyoruz. Zonguldak'a ve hemşerilere söz verdik. Sizden yürümek için değil koşmak için yetki istiyoruz. Vatandaşlarımızda sağ olsun yetki verdiler. Bizde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hafta sonu bayram demeden çalışmak zorundayız. Zaten buna ihtiyacımız var. Ziyaretlerinden dolayı başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz. Başkanımla defalarca görüştük. Amatör Spor Kulüpleri ve Futbol Spor Kulüpleri, sürekli içinde olduğumuz bir camia” dedi.


BAŞKAN ALAN; “AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE ELİMDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİM”


Amatör Spor Kulüplerine ve Zonguldakspor'a elinden gelen desteği vereceğini ifade eden Başkan Alan, ''Başkanımla ve yönetici arkadaşlarla zaten elimden geldiğince destek olduğumuz noktalar var. Ama artık belediye başkanı olarak elimizden geleni yapmak zorundayız. Zonguldak'ın her alanında olduğu gibi amatör spor kulüplerinin de buna ihtiyacı var. Hakkediyorlar. Zonguldakspor'dan tutun bütün amatör spor kulüplerine seçim süresince söz vermiştik. Bunu yineliyorum. Zonguldak'ımızı spor, kültür, sosyal donatısıyla elimden geleni yapacağım” diye konuştu.

Emre Can BAYRAM