Zonguldak Kömürspor’un hocası Şenol Demir, hakem hatasına kurban giderek 2-1 yenildikleri Kızılcabölükspor karşılaşmasını değerlendirdi. Maçın genelinde iyi oynadıklarını ve son bölümlere kadar rakibe pozisyon vermediklerini belirten Demir, bireysel ve hakem hatasıyla sahadan yenilgiyle ayrıldıklarını söyledi.

“RAKİBE POZİSYON VERMEDİK”

Böyle bir yenilgi aldıkları için üzgün olduklarını belirten Demiri “Hepimiz çok üzüldük, beklentimiz üç puan üzerineydi. Beklemediğimiz, hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık.  Kızılcabölük maçında kesinlikle mağlubiyeti hak etmedik. Üstün olan, pozisyona giren bizdik.  Üstün bir oyun sergiledi oyuncularım. Neticede hakem hatasıyla yenilgiyle karşıya kaldık. Çok başarılı bir kamp dönemi geçirerek ikinci yarıya başladık. Takım halinde hücum ettiğimizde, savunma yaptığımızda başarılı sonuçlar alabiliyoruz. Rakip Kızılcabölükspor’un sadece cılız bir tane şutu var. 75’e kadar savunmada hiçbir hata yapmayan bir savunma vardı. Bir hata ile maç eşitlendi, ardından hakem hatasıyla çalınan bir penaltı. Penaltı pozisyonunda rakibin ayağı topa takılarak yere düşüyor. Bütün herkes bu karara tepki gösterdi, çocuklar sahaya girmek zorunda kaldı. Önümüzdeki oynayacağımız 17 tane müsabaka var. Çok ciddi puan var, pes etmek asla yok böyle bir şey söz konusu olamaz. Aynı ciddiyetle çalışarak önümüzdeki maçları kazanmak için hazırlığımızı yapacağız” dedi.

“HAKEMİN İÇİ RAHATMIŞ”

Maç sonrası hakemle görüştüğünü ifade eden Demir, “Neden penaltımızı vermediğiniz, nasıl böyle basit bir pozisyonda penaltı çaldınız diye sorduğumda ‘Okan’ın pozisyonunda sarı kart vermem gerekiyordu. “Penaltıda  oyuncunu rakibin ayağına vurdu” diyerek içinin rahat olduğunu söyledi.

Tabi ki sizin hakkınızı yedim, yanlış kararlar verdim diyemez” şeklinde konuştu.

KAZANMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK

Ligde kolay maç olmadığını söyleyen Demir, “İkinci yarı çok zor başladı. Her takım bir birini yenebiliyor.  Bu ligde daha çok dengeler değişecek. Herkesin herkesi yenebilecek kapasitesi var gücüde var. Kırıkhanspor maçı da zor olacak o yüzden bizim kazanmaktan başka çaremiz yok. Eğer ki biz Şampiyonluğu Play-Off’yu hedefliyorsak içeride puan kaybetmememiz gerekiyor. Sürekli geriye bakarak bir yere ulaşamayız, hatalarımızdan ders çıkartıp Kırıkhanspor maçına konsantre olacağız” dedi.


Takvim projesine destek sürüyor

Kulübe ekonomik gelir sağlanması için bastırılan  yeni yıl takvimlerinin satışı devam ediyor. Kulüp Başkanı Süleyman Caner, hafta sonu olduğu gibi dünde  Baştarla'da bulunan Toptancılar Sitesi’ndeki esnafları ziyaret etti. Bu ziyaretlerde Canpa Ticaret sahibi Murat Candaş, ve Yazdoğan Gıda sahipleri Mustafa Yazıcı ve Muhammet Yazıcı takvim satın alarak kulübe destek oldu.

 

Kırıkhan mesaisinin startı verildi
Zonguldak Kömürspor, bir günlük aranın ardından hafta sonu sahasında konuk edeceği Kırıkhanspor maçının hazırlıklarına başladı.  Teknik Direktör Şenol Demir yönetiminde Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda ki idman saat 14.00’da başladı. Kırmızı-lacivertli takım, ısınma hareketlerinin ardından yenileme çalışması gerçekleştirdi. Zonguldak Kömürspor  dünkü idmanına Kulüp Başkanı Süleyman Caner ziyaret etti. Başkan Caner, takıma moral amaçlı yaptığı ziyarette, teknik heyete ve futbolcularına güvendiklerini, Kırıkhanspor galibiyetiyle yeniden çıkışa geçeceklerini söyledi.