HASAD Gençlik ve Spor Kulübü tarafından faaliyete giren okçuluk branşı Cumartesi  ve Pazar günü Site Spor Salonu'nda başladı. Ata spor okçuluğu sevdirmek ve yaygın hale getirmek amacıyla ilk kez bir kulüp tarafından açılan okçuluk kursunda 2'inci kademe okçuluk antrenörü Pervin Türeci, kursiyerlerine ilk eğitimini verdi. Kulüp Başkanı Orhan Yazıcı, kursun ilk gününü ziyaret ederek, kursiyerlerle tanştı.

2'inci kademe okçuluk antrenörü Pervin Türeci tarafından Cumartesi günü başlayan okçuluk kursunun  ilk gününde, okçuluğun püf noktalarını ve ok çekme lastiği ile nasıl ok atılacağı gösterildi. 

PERVİN TÜRECİ’DEN KURSA DAVET

2’nci kademe okçuluk antrenörü  Pervin Türeci, " Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu mezunuyum. Kastamonu’da 3.Kademe Milli Takım antrenörü Necla Demir ile Makaralı yayda çalışıyorum. Zonguldak'ta kendi memleketim olduğu için başlatmak istedim. Şuanda 8’e yakın sporcum var. İnşallah bu sayının artacağını düşünüyorum. Çalıştığım süre zarfında miniklerden, yıldızlardan, gençlerden oluşan bir takım kurmak istiyorum. İsteyen herkes kursumuza katılabilir. 40 Yaşın üstünde masterler yarışlarımız olacak. Herkesi kurslarımıza bekliyorum" dedi.

Emre Can BAYRAM