İl Hakem Kurulu Başkanlığı görevine yeni atanan çiçeği burnunda başkan Evren Atış, taban birliklerine ziyaretlere devam ediyor.Daha önce, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanlığı, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ziyaretlerde bulunan, İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış, Hakem Eğitmeni Osman Ender Bulut ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği(TFFGHD) Şube Başkanı Nurettin Demir ile beraber dün son olarak Türkiye Futbol Antrenörleri Şube Başkanı(TÜFAD) Ahmet Birdal’ı ziyaret etti.İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış, Türkiye Futbol Antrenörleri Şube Başkanı(TÜFAD) Ahmet Birdal’ı ziyareti sırasında Zonguldak futbolunu ileriye getirmek için çalışmalarından bahsetti.

“Zonguldak futbolunu bir yerine getirmek için elimizi taşın altına sokacağız”

Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış, Zonguldak futbolunu bir yere getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek, “Daha önce ki ziyaretlerde söylediğim gibi Zonguldak’ta futbol bir aş ve sevgi. Bunu başarmak tek başına olacak bir şey değil. Bunun paydaşları var. Bunun en önemli paydaşlarından bir tanesi de kıymetli başkanımızın önderliğini yaptığı başkanlık. Hakemler, antrenörler ve sporcular var. Hep beraber ortak akıl ve fikirle bir araya geldiğimizde bunu başaracağımız için bugünde saygıdeğer başkanımızla birlikte olduk. Beraber çalışacağız. Ortak fikirle Zonguldak’ın futbolunu bir yere getirmek için Hakem ve Gözlemciler olarak üzerimize ne düşüyorsa taşın altına elimizi sokmaya hazırız. Sizlerin görüşlerine biz açığız ”dedi.

“Taban birlikleri olarak elimizden gerekeni yapacağız”

(TÜFAD)Türkiye Futbol Antrenörleri Şube Başkanı Ahmet Birdal,taban birlikleri olarak, İl Hakem Kuruluna yeni atana Evren Atış’a ellerinden gelen yardımı vereceklerini söyleyerek, “Yeni atanan Zonguldak’ın Hakem Komitesine Başkana ve yönetim Kuruluna hayırlı olsun ve başarılar dilerim. Evren hoca tanımadığımız biri değil. Taban birlikleri olarak Evren hocaya en iyi şekilde yardımcı olacağız. Evren hoca bize yardımcı olacak. Antrenörlerimizden hata yapan da olabilir. Hatasız insan olmaz. TÜFAD olarak elimizden geleni yapacağız ”şeklinde konuştu.

“İl Hakem Kurulu ve Dernek birdir”

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği(TFFGHD) Şube Başkanı Nurettin Demir, İl Hakem Kurulu ve Derneğinin hepsinin bir olduğunu ifade ederek, “Zonguldak’ta ki taban birliklerini ziyarete başladık. Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanlığı, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve TÜFAD’la da son noktayı koyuyoruz. İl Hakem Kurulu Dernek ayrı ayrı değildir. Hepsi birdir. Evren Atış arkadaşımıza başarılar diliyoruz. TÜFAD Başkanımız Ahmet Birdal ağabeyimize başarılar diliyoruz. Bizlere bir hoca tahsis etmesini rica ediyoruz. Hem iletişim sağlayacak hem de bizim koşu hakemlerimize yardımcı olacak bir antrenör gerekiyor ”dedi.

Emre Can BAYRAM