Bölgesel Amatör Lig takımı Ereğli Belediyespor’da  transfer hareketliliği kaldığı yerden devam edecek. Son olarak hafta sonu 17 yaşındaki Volkan Uluğ’u kadrosuna katan eflatun-beyazlı kulüp, bugün iki oyuncu ile transfer görüşmesi yapacak.

 YOZGAT’TA BAŞLADI, NEVŞEHİR’DE BİTİRDİ

Ereğli Belediyespor, transfer çalışmaları kapsamında geçtiğimiz sezon Nevşehirspor’da oynayan  26 yaşındaki orta saha oyuncusu ile masaya oturacak. 2016-2017 sezonuna Yozgatspor’da başlayıp, Nevişehirspor’da tamamlayan orta saha oyuncusu, ikinci yarı formasını giydiği Nevşehir’de 19 maça çıktı.  Yönetimin görüşme için ilçeye davet ettiği Okan Avcı, 2015-2016 sezonunda Muğlaspor’da şampiyonluk yaşayarak 3’üncü Lige çıktı.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR’DA FORMA GİYDİ

Ereğli Belediyespor, Okan Avcı ile birlikte,  Ömercan Aslan ile de görüşme odasına girecek. Yönetim,  Bir süredir görüşme halinde olduğu futbolcu ile masaya oturarak anlaşma zemini arayacak. 28 yaşındaki stoper oyuncusu, geçtiğimiz sezon Utaş Uşakspor’da şampiyonluk yaşadı. Ömercan ayrıca, 2011-2012 sezonunda Zonguldak Kömürspor forması giydi.

 

Eren ARSLANYILMAZ

 

 Sağ bekte gündem Bahtiyar

 Sağ bek transferi için kolları sıvayan Ereğli Belediyespor, Ergene Velimeşespor’un 30 yaşındaki futbolcusu Bahtiyar Yıldırım’ı gündemine aldı.yönetimi,  Ergene Velimeşespor ile şampiyonluk yaşayan sağ bek Bahtiyar ile bir süre önce görüşmelere başladı.  Futbolcu ile  yapılan ilk görüşme, mali sorunlar nedeniyle tıkanma noktasına geldiyse de, yönetimin Bahtiyar’ı gündeminden düşürmediği ve yeniden temasa geçeceği  bilgisine ulaşıldı.