Ekonomik darboğazda olan kulüpte kaleci Seyhun Türe ile Gökhan Dereli’nin takımdan ayrılacağı öğrenildi.

 

*********

 

Bölgesel Amatör Lig 10’uncu Grup’ta ilk yarıyı 16 puanla tamamlayan Kozlu Belediyespor’da yaşanan  ekonomik kriz nedeniyle Kulüp Başkanı Ali Bektaş’ın ‘yolumuza genç oyuncularla devam edeceğiz” demesi üzerine futbolcular takımdan bir bir ayrılıyor. Sezonun ortasında giden 5 futbolcudan Salih Topyay ve ilk yarıda takımdan ayrılan Onur Mengi Zonguldak Kömürspor ile anlaşmıştı. İlk yarı itibariyle kulüple bağlarını koparan bir başla futbolcu ise Uğur Sivri olmuştu.

BARTIN GÖKHAN İLE İLGİLENİYOR

Kozlu Belediyespor’da ayrılıklar kervanına yeni isimlerin katılacağı öğrenildi. Yeşil-beyazlı takımda 2’nci sezonu yaşayan sol kanat oyuncusu Gökhan Dereli’nin ayrılma ihtimalinin olduğu ileri sürüldü. Dereli’ye yakın çevrelerin, Bartınspor’un futbolcuya kanca taktığını söyledi. Kendisinin de Bartınspor ile görüştüğünü doğrulayan  Dereli, “Yaklaşık bir buçuk sezondur top koşturduğum Kozlu Belediyespor’dan  maddi sıkıntılardan  dolayı bende ayrılmayı düşünüyorum. Görüştüğüm kulüpler var. Bunlar arasında en son noktaya geldiğim kulüp Bartınspor” dedi.

SEYHUN ERZİN YOLCUSU

Aralıklarla Kozlu Belediyespor’da 2’nci sezonu geçiren kaleci Seyhun, takımdan gitmeyi düşünen bir diğer isim… ilk yarının son 2 maçında oynamayan tecrübeli eldivenin Bölgesel Amatör Lig 3’üncü Grup’ta ilk yarıyı lider tamamlayan Erzin Belediyespor’a transferi gündemde.  File bekçisinin Erzin Belediyespor ile temasta olduğu ve transferinin yüzde 90 oranında gerçekleştiği öğrenildi.

Eren ARSLANYILMAZ