Genç Milli takım, 04-05 Temmuz 2015 tarihlerinde Romanya’nın Pitesti kentinde yapılacak olan Balkan Gençler Şampiyonasına katılacak. 21 antrenör  ve 62 sporcunun bulunduğu milli takım kafilesinde Zonguldaklı isimlerde yer alıyor. Kız ve erkek sporculardan oluşan genç milli takım  Romanya’ya iddialı gitti.
Atmalar branşında adlarını duyuran Emre Can Ercan ile Ahmet Talha Kılıç, ay-yıldızlı forma ile hem Zonguldak’ı hem ülkemizi temsil edecek. Milli atletlerimize genç milli takım antrenörü Tarık Sarsık eşlik edecek.  Disk atmada piste çıkacak Emre Can Ercan ile cirit atmada yarışacak Ahmet Talha Kılıç, oldukça iddialı... Genç atletler, şampiyonada ay-yıldızlı bayrağı göndere çekmek için mücadele edeceklerini söylediler.
“SPORCULARIMDAN MADALYALAR BEKLİYORUM”
Zonguldaklı milli takım antrenörü Tarık Sarsık, hedeflerinin balkan şampiyonasında  milli takım olarak  kürsüye çıkmak istediklerini söyleyerek, “62 sporcumuz ile Romanya’ya çıkarma  yapacağız. Antrenörler olarak sporcularımızı çok iyi hazırladık. Ben bu şampiyonadan milli takım olarak başarılı döneceğimize inanıyorum. Bu  başarıda sporcularım Emre Can Ercan ile Ahmet Talha Kılıç rol alacaktır. Kendilerinden  madalyalar bekliyorum. Tüm sezon boyunca bunun için çalıştık” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ