Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Fatih Akyel, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Bandırmaspor maçını öncesinde açıklamalarda bulundu.
Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Fatih Akyel, Bandırmaspor deplasmanın zor geçeceğini söyleyerek, ellerinden geleni yaparak Bandırmaspor’u yenmek istediklerini söyledi.  
‘’Galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz’’
Zonguldak Kömürspor teknik direktör Fatih Akyel, galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini söyleyerek, ‘’Kırklarelispor ile yükselişe başladık. Burada çok güzel bir futbol oynadık. Tek kale diyebiliriz. Bunu herkes gördü. Ama şanssızlığımıza yenik düştük. Sakarya maçında da çok iyi bir futbolla 3-2 yenildik. Ama iyi bir futbol oynadık.  Galibiyetin geleceğini biz bekliyorduk. O oyunlardan sonra kendi sahamızda seyircimizle beraber o galibiyetin gelmesi gerekiyordu ve geldi. Mutluyuz. Galip gelmek güzel. Bunun devamını getirmek istiyoruz. Rahatladık demiyoruz. Rakibe oyununu kabul ettiren ve kazanan bir ekip olmak istiyoruz. Galibiyetin tesadüf olmadığını göstermek istiyoruz. İnşallah bu hafta Bandırma deplasmanından puan ya da puanlarla ayrılırız’’dedi. 
‘’Zor bir deplasman bizi bekliyor’’
Bandırmaspor deplasmanının zor bir deplasman olacağını ifade eden Akyel, ‘’ Bandırmaspor iyi bütçelerle kurulmuş, iyi bir takım. Ama bizde iyiyiz. Elimizden geleni yaparak galip gelmek istiyoruz. Zor deplasman. Hiçbir maç kolay olmuyor. Hava şartları da ortada. Kendi sahamızda da deplasmanda da kolay değil. Biz Sakarya gibi bir takıma karşı çok iyi futbol oynayıp, 2 gol bulduk. Tempolu bir takımız. Kırklarelispor maçı ile başlayan, maçın 90 dakikasına hâkim olan, basan, oynamak isteyen bir takım var. Bu böyle devam edecek sezon sonuna kadar’’diye konuştu. 
‘’Onur Kömürspor’un sembol olmuş oyuncularından bir tanesi’’
Zonguldak Kömürspor teknik patronu Fatih Akyel, Onur’un Kömürspor için önemli olduğunu söyleyerek, ‘’Onur burada sembol olmuş oyunculardan biri. Başarılı ve Türkiye’nin beğendiği bir futbolcu. Onun performansı bizim için çok önemli. Geri geldi. Sakarya maçında da oldukça iyi bir futbol oynadı. Oyuncular gol kaçırabilir. Önemli olan pozisyona girebilmektir. Bir süre maçsızlığı vardı. O formunu buldu. Daha iyi olacak. ‘’
Emre Can BAYRAM