Kulüp ve Belediye başkanı Satılmış Gebeş, Antrenör Serkan Bankoğlu ile bir araya gelerek işi resmiyete döktü

YENİDEN BANKOĞLU

Süper Amatör Lig takımı Çaydeğirmeni Belediyespor, antrenör Serkan Bankoğlu ile yeniden anlaştı. Kulüp ve Belediye başkanı Satılmış Gebeş ile bir araya gelen Bankoğlu, yeni sezon için el sıkıştı.

**********

2018-2019 sezonunda Süper Amatör Lig’de mücadele edecek Çaydeğirmeni Belediyespor, hoca sorununu çözüne kavuşturdu. Yeni sezon öncesi Serkan Bankoğlu ile görüşen Kulüp ve Belediye başkanı Satılmış Gebeş, tecrübeli antrenör ile dün bir araya gelerek anlaşma sağladı.

Çaydeğirmeni Belediyespor, yeni sezon öncesi  ilk iş olarak Serkan Bankoğlu ile yeniden anlaştı. Geçtiğimiz sezonun  son 6 haftasında geldiği Çaydeğirmeni Belediyespor’da  başarılı olan Serkan Bankoğlu, yeni sezonda da takımın başında olacak.   İşi resmiyete dökmek ve yol haritasını belirlemek için bir araya gelen Belediye başkanı Satılmış Gebeş ile antrenör Serkan Bankoğlu, her konuda anlaşarak el sıkıştı.

HEDEFLER BELİRLENDİ

Kulüp ve Belediye başkanı Satılmış Gebeş antrenör Serkan Bankoğlu görüşmesinde yeni sezon hedefleri konuşuldu. Şampiyonluk hedefiyle  yeni sezona girmeyi amaçlayan Çaydeğirmeni Belediyespor, transferlerini bu kapsamda yapacak. Antrenör Serkan Bankoğlu’nun raporuna göre hareket edecek yönetim, kısa bir süre sonra yeni sezon kadrosu için çalışmalara başlayacak.

Eren ARSLANYILMAZ

Geçen sezon Çaydeğirmeni’nde 6 maça çıkan Bankoğlu, 4 galibiyet ve 2 beraberlik aldı

Çaydeğirmeni Belediyespor,  bitime 6 hafta kalan takımın başına geçen Serkan Bankoğlu yönetimindeki çıkışıyla sezonu 32 puanla 4’üncü sırada tamamladı

 6 haftada 14 puan toplamıştı

Serkan Bankoğlu 2016-2017 sezonunda Devrek Belediyespor’u şampiyon yaparak Bölgesel Amatör Lige çıkarmıştı