Bölgesel Amatör Lig’de 2014-2015 sezonu uzun bir maratonun ardından sona erdi. 11’inci Grup’ta mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor ligde kalmayı son maçta garantilerken, Kozlu Belediyespor ise Süper Amatör Lig şampiyonu Kilimli Belediyespor ile Baraj maçı oynayacak.  Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek takımın belirleneceği baraj maçının toplantısı dün Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda (ASKF) yapıldı.
ASKF Başkanı Tahir Buyurucu’nun başkanlık yaptığı toplantıya, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Uzmanı Hakan Yüksel, Futbol İl Temsilcisi vekili Metin Malkoç, ASKF Genel Sekreteri Naim Acar, Kozlu Belediyespor Kulüp Müdürü Mehmet Kulaksız ve Kilimli Belediyespor Kulüp Başkanı Fuat Velioğlu katıldı. Toplantıda
Kozlu Belediyespor ile Kilimli Belediyespor arasında oynanacak baraj maçının tarihi ve saati belli oldu. Karşılaşma 19 Nisan Pazar günü saat 15.00’da Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda başlayacak.
Kilimli Belediyespor Kulüp Başkanı Fuat Velioğlu ile Kozlu Belediyespor Kulüp Müdürü Mehmet Kulaksız, karşılaşmanın Fair-Play çerçevesinde geçmesini dileyerek, dostluk mesajları verdi.
Eren ARSLANYILMAZ