Önümüzdeki sezonda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etmek için, Süper Amatör Lig şampiyonu Asmaspor ile baraj maçı oynayacak Kozlu Belediyespor’da  4 günlük izin sona erdi ve hazırlıklar başladı. Yeşil-beyazlı takımın moralli olduğu gözlendi.

 

 

*******************

Bölgesel Amatör Lig 6’ncı Grubu 47 puanla 4’üncü sırada bitiren Kozlu Belediyespor, gözünü baraj maçına dikti. Zonguldak Kömürspor’un şampiyonluğu kaçırmasıyla Süper Amatör Lig şampiyonu Asmaspor ile önümüzdeki yılda Bölgesel Amatör Lig’de kalabilmek için baraj maçına çıkacak yeşil-beyazlılar hazırlıklarına başladı. Sezonun son maçında 2-1 galip geldikleri Ostimspor maçının ardından verilen 4 günlük izini sona eren Kozlu Belediyespor, kendi tesislerinde topbaşı yaptı. Antrenör Faruk Bahadır yönetiminde çalışmalara başlayan yeşil-beyazlıların oldukça moralli oldukları gözlendi.

3 EKSİKLE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

2012-2013 sezonunda ikinci yarıdaki başarılı tablosuyla dikkatleri üzerine çeken ve baraj maçının favorisi olan Kozlu Belediyespor, 3 oyuncu dünkü idmana katılmadı. Bu sezonki başarılı performansta pay sahiplerinden olan defans oyuncusu Burak Işıkay ve orta saha oyuncusu Onur Mengi, Futsal Milli takımında oldukları için, başarılı oyuncu Hamit Kavraz ise, özel nedenlerinden dolayı baraj maçının hazırlıklarından yer alamadılar. Bu 3 oyuncunun bugünkü idmana katılacağı bildirildi.

“TELAFİSİ OLMAYAN MAÇ”

Antrenör Faruk Bahadır saha ortasında oyuncularıyla kısa bir görüşme yaptı. Oyuncularına, baraj maçının önemini vurgulayan Bahadır, takımın kaderinin bu maçta olduğunu ve asla rakibi hafife almamaları konusun uyarılar yaptı.  Oyuncularına tüm ciddiyetle işi sıkı tutmaları gerektiğini ve baraj maçının asla ve asla telafisinin olmadığını söyledi.

Eren ARSLANYILMAZ