Zonguldakspor’un teknik adamı Barış Şeref 1-1 berabere biten Ergene Velimeşespor maçı olmak üzere Zonguldakspor’a devre arasında katılan Atalay Yıldırım ve Haluk Türkeri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
  
Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldakspor’un teknik adamı Barış Şeref, Pazar günü oynanan ve 1-1 berabere biten Ergene Velimeşespor maçını değerlendirdi. 
Şeref, ayrıca Zonguldakspor’a devre arasında gelen genç oyuncu Atalay Yıldırım ve tecrübeli oyuncu Haluk Türkeri hakkında da  önemli açıklamalarda bulundu.  
Şeref, "Genç oyuncu Atalay Yıldırım yetenekli bir futbolcu. Ayakları çok iyi. Hızlı bir arkadaşımız. Ama maç oynadıkça ondan çok faydalanacağız"dedi.  
Tecrübeli futbolcu Haluk Türkeri çok iyi bir futbolcu olduğu kadar karakterli bir oyuncuda olduğunu belirten Şeref, ‘’ Haluk Türkeri’yi İyi ki almışız, iyi ki bizimle beraber, iyi ki onu tanımışım. Hem karakter anlamında hem de futbol anlamında çok önemli bir oyuncu’ ’dedi.  
YENEMİYORSAN YENİLMEYECEKSİN
Niğde Anadolu FK karşısında  alınan 1-1’lik beraberliği değerlendiren Zonguldakspor’un teknik adam Barış Şeref, ‘’Pazar günü Devrek İlçe Stadı’nda saat 13:00’de oynanan bu maça galibiyet parolası ile başladık. Bütün plan ve programlarımızı buna göre yaptık. Maça başladığımızda 5’inci dakikada golü bulduk. Çalışılmış bir pozisyondu. Sonrasında kazandığımız  bütün topları ilk yarı rakibe verdik. Dolayısıyla oyuna ortak olamadık. Ama baktığımızda da rakip 90 dakika boyunca baskılı oynamış olabilir ama gol pozisyonu yoktu. Maçın 90 dakikasına baktığımızda bizim takımın 3-4 gol pozisyonu var. Çalıştığımızın yüzde 20-30’unu sahada uyguladılar. En az Yüzde 60’ını, 70’ini uygulasaydık bu maçtan çok rahat 3 puanla ayrılabilirdik. Ama olmadı. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin. 1 puanı cebimize koyduk’’dedi.  
ANKARA DEMİRSPOR MAÇI ÇOK ÖNEMLİ
Ligin 23. Hafta maçında deplasmanda oynayacakları önemli Ankara Demirspor müsabakasını da değerlendiren Şeref, ‘’Önümüzdeki hafta Ankara Demirspor maçı var. Bu maça göre takımımızı hazırlayacağız. O maçtan da puan ya da puanlarla ayrılmayı hedefliyoruz’ ’dedi.  
ATALAY YETENEKLİ FUTBOLCU
Zonguldakspor’a devre arası transfer döneminde katılan Atalay Yıldırım hakkında konuşan Şeref, “Atalay’ın daha çok maç oynaması lazım. Maç oynadıkça illa ki katkısı olacak. Ama çok maç oynaması lazım. Yetenekli bir futbolcu. Ayakları çok iyi. Hızlı bir arkadaşımız. Ama maç oynadıkça ondan çok faydalanacağız. Şu an bizim acilen maç kazanmamız lazım. Onu da bu süre zarfında muhakkak değerlendireceğiz. Oda bize katkı verecektir diye düşünüyorum.’’dedi.
HALUK TÜRKERİ’Yİ İYİ Kİ ALMIŞIZ
Zonguldakspor’un başarılı ve tecrübeli oyuncusu Haluk Türkeri ile ilgili konuşan Barış Şeref, “Haluk topçuluktan daha çok güçlü bir karakter. Futbolculuğunu zaten hep beraber izliyoruz. Haluk  neyi var neyi yok sahada 90 dakika boyunca maçı kazanmak adına her şeyi yapıyor. Haluk’u 90 dakika sahada tutuyorum. Yoruluyor belki ama Haluk hem oynayan hem de oynatan bir arkadaşımız. Haluk’tan çok memnunum. Yaşı 35 ama en az 3-4 yıl daha iyi işler yapacağını düşünüyorum. Onun fiziki yaşı 25, yürek yaşı 50-60. Yürekli bir futbolcumuz. İyi ki almışız, iyi ki bizimle beraber, iyi ki onu tanımışım. Hem karakter anlamında hem de futbol anlamında.” ifadelerine yer verdi.