Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldakspor teknik adamı Barış Şeref,  Devrek İlçe Stadı’nda dün oynanan ve 1-0 mağlup oldukları Hekimoğlu Trabzon maçı olmak üzere cezalı oyuncular ve kadro dışı kalan Batuhan Yılmaz  hakkında açıklamada bulundu.    


OYUNCULAR MÜCADELE EDİYOR, ETMEYEDE DEVAM EDECEKLER


Hakimoğlu Trabzon maçına  iyi hazırlandıklarını ifade eden Barış Şeref, “Maç tahmin ettiğimiz ve istediğimiz gibi başladı. Karşı takım arkadaşlara söylediklerimizin hepsini sahada yaptı. Bizde müthiş önlemlerimizi aldık. Önlemlerimizin doğruluğunu şöyle anladık; adamların iki tane pozisyonu var. ‘Çeyrek bir pozisyon diyebileceğim bir pozisyonda gol oldu. Onlar bireyselde çok iyiler. Ama biz takım olarak doğruyu oynadığımızda, kimse karşımızda varlık gösteremiyor. Bu takım her zaman mücadele ediyor, yine etti. Perşembe günü oynanacak maçımızda da mücadele edeceğiz.” şeklinde konuştu. 


EVDE PUAN ALMAMIZ GEREKİYOR


Müsabakada, kart cezalısı oldukları için yer alamayan futbolcuların eksikliğini hissettiklerini belirten Şeref,  konu ile ilgili şu ifadelere yer verdi: “Kart cezalılarımızın eksiklerini aradık. Ama problem değil. Biz bütün bu engelleri tek tek aşarak yolumuza bakacağız. Zonguldakspor karşısında kim olursa olsun, kendi sahasında puan alabilmeli. Bunun sıkıntısı var bende. Ama hemen toparlayacağız. Çünkü biz profesyoneliz.


BATUHAN YILMAZ İLE ÇALIŞMAYI DÜŞÜNMÜYORUM


Batuhan ile ilgili son durumu yönetim belirleyecek. Ben onunla çalışmayı düşünmüyorum. Bu takımda oynamak isteyen kişi mücadele edecek. Ama yönetimin takdiri tabi ki. Kabul ederlerse gelir. Benim takımımda koşmayan, mücadele etmeyen, antrenmana dahi kendini vermeyen futbolcunun yeri yok, olmazda!” dedi.