Zonguldak’ta yerel gazete ve ulusal ajanslarda çalışan gazetecilerin organize ettiği Basın  Futbol Ligi’nde heyecan 17 Haziran Çarşamba günü başlıyor. Kent merkezinde 5 takımın katılımıyla düzenlenecek lige, Halkın Sesispor, Pusulaspor, Şafakspor, Ajanspor ve Demir Medyaspor yer alıyor.

Zonguldak’ta ilk kez Basın Futbol Ligi düzenlenecek.  Gazete ve televizyonların yanı sıra, ulusal basın temsilcilerinin de katıldığı ligin kura ve fikstür çekimi dün yapıldı. Takım temsilcilerinin yer aldığı fikstür çekiminde eşleşmeler belli oldu.

İLK HAFTA MAÇLAR ÇARŞAMBA GÜNÜ

Fikstür çekimi ile ligin başlama tarihi belirlendi. 5 takımın katıldığı ligin startı 17 Haziran Çarşamba günü verilecek. Kozlu Danışlar Halı Sahası’nda düzenlenecek ligin açılış maçı 22.00-23.00 saatleri arasında Halkın Sesispor ile Ajanspor arasında oynanacak. Bu karşılaşmanın ardından Demir Medyaspor ile Şafakspor 23.00-24.00 saatleri arasında karşılaşacak.

SPONSOR ARANIYOR

Zonguldak kent merkezinde ilk kez düzenlenecek lig için sponsor aranıyor.  10 hafta boyunca büyük bir çekişmeye sahne olacak lige  isim sponsoru olacaklar gazeteler ile irtibata geçebilir.  Sponsor olacak firmalar Basın  Futbol Ligi’nin ismini alacak.

 

Basın Futbol Ligi’nde 1’inci haftanın programı

1.Hafta

Saat 22.00-23.00: Kozlu Danışlar Halı Sahası: Halkın Sesispor-Ajanspor

Saat 23.00-24.00: Kozlu Danışlar Halı Sahası: Demir Medyaspor-Şafakspor

Pusulaspor (BAY)

2.Hafta

Pusulaspor-Demir Medyaspor

Şafakspor-Halkın Sesispor

Ajanspor (BAY)

3.Hafta

Ajanspor-Şafakspor

Halkın Sesispor-Pusulaspor

Demir Medyaspor (BAY)

4.Hafta

Demir Medyaspor-Halkın Sesispor

Pusulaspor-Ajansspor

Şafakspor (BAY)

5.Hafta

Şafakspor-Pusulaspor

Ajansspor-Demir Medyaspor

Halkın Sesispor (BAY)