Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Şenol Demir, 3-2 kaybettikleri Gümüşhanespor maçını değerlendirdi. 

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Şenol Demir, Gümüşhanespor karşısında basit golleryediklerini söyleyerek, rakibin kendilerine bir şey yapmadan kendi kendilerine golleri ikram ettiklerini vurguladı.  Teknik direktör Şenol Demir, bu hafta konuk edecekleri Niğdespor’u yenerek yeniden yukarıları tırmanmak istediklerini söyledi. 

“Basit goller yedik”

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Şenol Demir, basit goller yediklerini söyleyerek, “Çok çok iyi oynadığımız bir maç söylenemez. Her şey orta da. İkinci dakika da erken bir gol yedik. Biraz şanssız bir günümüzdeydik. Attıkları ikinci golde de bizim savunmaya çarpıyor. Özellikle Fırat denen oyuncunun önüne düşüyor. Baktığınız zaman ikinci yarı oyunu tutmak için çaba sarf etsek de basit goller yedik. Yediğimiz 3 tane basit goller var. Hiç konuşmaya bile gerek yok. Rakip bize bir şey yapmadan biz kendi kendimize ikram ettik”

“Yukarılardan uzaklaşmadan devreyi bitirmek istiyoruz”

Devreyi uzaklaşmadan bitirmek istediklerini ifade eden Demir, “6 maçtır gol yemeyen bir ekip ve sıkı oynayan bir Zonguldakspor vardı. Ama futbolda doğruyu oynamadığın zaman birde karşında ki oyuncular skor oyuncuları ise böyle bir hatayı ya da affetmediler. Yapacak bir şey yok üzüldük. Taraftarımıza da teşekkür ediyoruz. Bizleri deplasmanda yalnız bırakmadılar. Onları sevindiremedik. Lig uzun 4 tane daha müsabaka var. İlk yarının bitimine. 4 müsabakayı da Zonguldak Kömürspor’a yakışır bir şekilde değerlendiririz. Devre arasına inşallah yukarılara uzaklaşmadan bitiririz ”dedi. 

“Okan Eken’in pozisyonu kırmızı kart değil”

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Şenol Demir, Okan Eken’in pozisyonunun kırmızı kart olmadığını ifade ederek, “Okan’ın pozisyonu bence kırmızı kart değildi. Bir oyuncuya bu şekilde kırmızı kart verilmez. Dirsek kullandığın zaman artık pozisyonlar kart. Ama orada iki oyuncu kafa kafaya çarpışıyor. Hemen onu kart olarak değerlendirilmesi yanlış.Onur’un bir penaltı pozisyonu var. Hakemin çok iyi bir yönetim gösterdiği söylenemez ”şeklinde konuştu.

Niğdespor iyi bir takım”

Niğdespor’un iyi bir takım olduğunu ifade eden Şenol Demir, “Niğdespor takımı da iyi bir takım. Gümüşhanespor geçen onlarla oynadığı zaman 2-0 yendi. 90+’larda attığı gollerle 2-0 yendi. Niğdespor’un kaçırdığı 3 tane net pozisyonu var. Koşan mücadele eden bir takım. Bizim içinde çok önemli hale geldi. Kesinlikle kazanmamız gerek. Yukarılara tırmanma adına bu müsabakayı kazanmamız lazım. Baktığınız zaman takımlar da yukarılara çıkıyor. Puan farkına açmadan ilerlememiz lazım. Çünkü 2 tane deplasmana gideceğiz. Maraş ve Urfa deplasmanlarımız var. Peşinde Nazillispor ile bitireceğiz. Bu müsabakayı ne olursa olsun kazanmamız gerek.”

Emre Can BAYRAM