19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz, boks, atletizm  branşlarında başarılar elde milli sporcular ve antrenörlerle beraber Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i makamında ziyaret etti. Zonguldaklı milli atlet Melike Malkoç, ziyaret kapsamında Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e çiçek takdim etti. Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, ziyaret duyduğu memnuniyeti dile getirerek, milli sporcuları altın takarak onurlandırdı.

“Zonguldak’ın adını spor’la duyurmayı hedefliyoruz”

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz, Zonguldak’ın adını spor’la duyurmak için çalıştıklarını söyleyerek, “Çok duygulandım gerçekten çok güzel bir ortam. 19 Mayıs Atatürk’ü anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Zonguldaklı milli sporcularımızı önce sayın Valimiz Ali Kabanla, daha sonra da Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in kabulüyle bizi onurlandırdılar. Teşekkür ediyoruz kendilerine. Zonguldak’ın gülen yüzü olacak, iki tane aslan gibi branş aslan gibi gençlerimiz, değerli antrenör arkadaşlarımız beraber bizim ki bir sevda. Zonguldak’ın adını sporla en iyi yerlerde duyurmayı hedefliyoruz. Atletizm ve boks bu anlamda Zonguldak’ın gülen yüzü olacak. Belediye Başkanımız Muharrem Akmdemir’e de ziyarette bulunduk. “

“Başarıların yükselerek devam etmesini temenni ediyorum”

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, “Basından değerli sporcularımızı takip ediyorum. Bu başarıla tabi ki başarılar kolay elde edilmiyor. Uzun bir çalışmanın bir karşılığı ve emeği. Yanınızda kimler var eğiticiler ve öğretmenler var. Onların sayesinde bu başarılara ulaştınız. Hepinizi tebrik ediyorum. Bu başarılar inşallah yükselerek devam eder ”dedi.

Emre Can BAYRAM