2017-2018 Futbol Sezonunda Spor Toto 2.lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve yeni yönetimi destek turlarına devam ediyor. Daha önce Zonguldak Valisi Ahmet Çınar ve Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı'yı ziyaret eden Zonguldak Kömürspor yönetiminin bu kez  durağı Belediye Başkanı Muharrem Akdemir oldu.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner , Başkan Yardımcısı Musa Bahadır, Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, Hukuk İşleri Sorumlusu Avukat Laçin Kötürk ve yönetim kurulu üyesi Hakan Gülay Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e destek ziyaretinde bulundu. Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e takımın içinde bulunduğu sıkıntıları aktararak, sabit gelir bulma noktasında destek istedi. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak Kömürspor’un hakkettiği yerin burası olmadığını söyleyerek, “Burada hala hakkettiğimiz yerde miyiz? Tabi ki de değiliz. Geçmiş tarihe baktığımız zaman Zonguldakspor birinci ligde çok iyi yere gelmiş bir takım. Onu yaşamak onu yakalamak istiyor. O yüzden bizlerde yerel yönetimler olarak elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.

Hep beraber el ele verirsek her şey daha güzel olacak”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e yeni yönetim olarak nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyleyerek, “2017-2018 Futbol Sezonunda oluşturduğumuz yeni yönetimle kurulu arkadaşlarımızla beraber sayın Belediye Başkanımıza bir nezaket ziyareti yapmaya geldik. Karşılıklı fikir alışverişinde bulancağız. Bizim amacımız bu sene geçen sene ortalarda bitirdiğimiz bu ligi inşallah bu sene daha iyi birlik beraberlikle daha iyi bir kenetlenmeyle bir araya geldiğimiz takdirde iyi bir netice alacağımıza inanarak bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Takımı bu sene hakkettiği yere çıkartmak için el ele vereceğiz. Bugünde Belediye Başkanımız Muharrem Akdemir’e ziyarete geldik Kendisiyle fikir alışverişinde bulanacağız. İnşallah Zonguldak’ımızı ve Zonguldak sporumuzu başarılı bir sezon geçirmek nasip olur. Hep beraber el ele verirsek daha iyi olacak her şey.”

“Yerel yönetimler olarak üzerimize düşün görevi yapacağız”

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldakspor için ellerinden gelen desteği vereceklerini  ifade ederek, “Ben ilk önce değerli Başkanımız Süleyman Caner’e ve yönetimine ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Gerçekten Zonguldakspor Zonguldak için önemli bir kurumlardan bir tanesi. Geçmiş tarihe baktığımızda çok önemli bir yerde yer almış Türkiye’ye örnek olmuş bir spor camiası. Bildiğim kadarıyla da nüfus oranına göre de lisanslı sporcu sayısı olan illerimizden bir tanesi. Bu da ne demektir?  Spor’a karşı olan ilgi nedenli güzel olduğu nedenli farklı olduğu ortadadır. Ben özellikle başkanımızı ve yönetimini kutluyorum. Bu kadar olanaksızlıklar içerisinde güç sarf ederek, Zonguldak’ımızı amatör ligden bir üst seviyelere taşıyarak bu noktaya getirdiler. Burada hala hakkettiğimiz yerde miyiz? Tabi ki de değiliz. Geçmiş tarihe baktığımız zaman Zonguldakspor birinci ligde çok iyi yere gelmiş. Onu yaşamak onu yakalamak istiyor takım. Halkımızda gerçekten sporu seven insanlarımız. O noktaya taşımak için bizler yerel yönetimler olarak üzerimize ne düşüyorsa ne kadar katkı verebilirsek vermeye hazırız” dedi.

“Şehirde ki esnaflarımız ve işadamlarımız da Zonguldakspor’a sahip çıksınlar”

Şehirde esnafların ve işadamların Zongudlakspor’a sahip çıkmalarını isteyen Başkan Akdemir, “Ama şunu istiyoruz tabi ki. Şehir esnafımızın işadamlarımızın elinden gelen gücü Zonguldakspor’dan esirgemesinler. Esirgemeyeceklerini de tahmin ediyorum. Dileğimiz bu kadar olanaksızlıklar içerisinde bir üst seviyeye çıkabilmenin onurunu yakaladık. Ancak bazen spor’da yenmek de var yenilmek de var. Bu sene daha emin adımlar atarak daha radikal kararlar alarak futbolcu arkadaşlarımızı daha iyi motive ederek antrenöründen en alt çalışana kadar iyi motive ederek onları da bu heyecan içerisine katıp Zonguldakspor’u hakkettiği yere çıkarmak isteriz. Dileğim çıkacaktır. Çıkması gerekir. Ben Başkanımızı ve yönetim arkadaşlarımızı kutluyorum. Onlarda çok büyük güç sarf ediyorlar. İnşallah bu güç hakkettiği yeri bulur. Zonguldak sporumuzu külterel ve spoprtif faliyetlerini yukarıya taşımakta önem arz eder ”şeklinde konuştu.  

Emre Can BAYRAM