Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, oyuncuların primlerini bu hafta ödemeleri gerektiğini söyleyerek, sıkıntının hat safada olduğunu söyledi.
''3 puanı almayı bildik''
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner,10 kişi kalmalarına rağmen 3 puanı almayı bildiklerini söyleyerek, ''bugün çok iyi bir galibiyet ve puan aldık.3 puan çok değerli bizim için Ligdeki üst sıralara çıkma açısından. Yerimizi sağlaştırmak için önemliydi. 10 kişi kalmamıza rağmen 3 puanı almayı bildik. Onun için futbolcularımı teknik heyeti kutluyorum''dedi. 

,
''Oyuncuların primlerini  ödememiz gerek''
Bu hafta oyuncuların primlerini ödemeleri gerektiğini ifade eden Caner, ''Şuanda Türkiye'de olduğu gibi bizde de madi sıkıntı var. Sıkıntıda hat safada. Çocukların primlerini ödeyeceğiz. Bu hafta ötelediğimiz primleri muhakkak ödememiz gerek. Onun için kenttin ileri gelenlerinden milletvekillerinden belediye başkanımızdan ve kentin tüm sakinlerinden bir kenetlenme bekliyoruz. Bu hafta olmasını bekliyoruz. Eğer dönerseler çocuklar zaten ellerinden geleni yapıyor. Onun için hep beraber olmamız gerek. İnsanın elinden ne geliyorsa çocukların sorunlarını çözüyor. Bu çocuklar maddi sıkıntı olmasına rağmen ellerinden geleni yaparak 3 puanı aldılar''diye konuştu.
Emre Can BAYRAM