Başkan Süleyman Caner, takvim satışları için Gazipaşa’da esnafları dolaştı

BAŞKAN CANER YOLLARA DÜŞTÜ

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner’in takvim mesaisi başladı.   2018 yılı takvimlerinin satışı için dün yollara düşen Başkan Caner,  kent merkezinde esnafları kapı kapı dolaştı.

************

TFF 2. Lig takımı Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner,  kulübün ekonomisini biraz olsun rahatlatmak adına piyasaya sürülen ve 30 TL’den satışa çıkan 2018 yılı takvimleri için yollara düştü. Soğuksu’da bulunan otopark dışında  başka sabit bir geliri bulunmayan kırmızı-lacivertli kulübün başkan Caner,  gerek kombine bilet gerekse takvim satarak kulübü atakta tutmaya çalışıyor. Siyasiler ve şehrin ileri gelenlerinden yeterli desteği göremeyen ve kendi imkanlarıyla takvim projesini bu yılda başlatan başkan Caner, dün kent merkezindeki esnafların kapısını çaldı.  Yeni yılla bastırılan takvimlerin satışını kapı kapı dolaşarak yapan Süleyman Caner’i esnaflar geri çevirmeyerek kulübe destek oldular.

Kulüp Başkanı Süleyman Caner,  kentin takvim projesine destek olmasını beklediğini söyleyerek, "Sembolik bir para kazanılıyor ama asıl amaç kulübe herkesin sahip çıkmasıdır. Kentin bir paydaşı olarak herkesin elini taşın altına koyması için ufağından büyüğüne bütün gayemiz budur. Bütün kent sakinleri ilk başta belediyeler, sivil toplum kuruluşları, maden işçilerimiz bu takvim kampanyamıza destek vererek birlik ve beraberliklerini ortaya koyarlar. Ortaya güzel bir tablo çıkartırız” dedi.