Başkan Süleyman Caner,  yeni sezon öncesi sahte bilet konusunda taraftarlarını uyardı

 

BAŞKAN CANER’DEN SAHTE BİLET UYARISI

 

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, sahte bilet konusuna dikkat çekti.  Geçtiğimiz sezon patlak veren sahte bilet ile ilgili mücadele edeceklerini söyleyen Başkan Caner,” Ben gerçekten Zonguldakspor taraftarıyım. Bu işe gönül verdim’ diyorlarsa gelecek biletini alacak, takımına destek olacak. Yoksa Bizi karşılarında bulurlar” dedi.

 

***************

 

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, yeni sezon öncesi camiaya sahte bilet uyarısı yaptı.  Yönetim, Geçtiğimiz sezon patlak veren ve kulübün ekonomisini sekteye uğratan ‘Sahte Bilet’  konusuna çözün arayışlarına devam ediyor.  Kulüp Başkanı Süleyman Caner,  stada kaçak yollarla giren ve sahte bilet konuya dikkat çekmek için bir açıklama yaptı.

“TAKIMLARINI SEVİYORLARSA BİLETLERİNİ ALACAKLAR”

Sahte biletin önüne geçmek için  tribün girişlerine turnike yapacaklarını söyleyen Başkan Caner, “Bu konuda çalışmalarımız var. Turnike koyacağız. İnsan takımını çalmak istedikten sonra her türlü çalar. İnsan güvenmiyorsa, bunun filmini her türlü yapar. Sahtesini yapar, o gün gider başka bilet getirir.  Bunlar geçtiğimiz sezon oldu. Bunları yakaladık. İnsan dürüst olacak. Takımını seviyorsa, ‘Ben gerçekten Zonguldakspor taraftarıyım. Bu işe gönül verdim’ diyorsa gelecek biletini alacak, takımına destek olacak. Biz zaten taraftara elimizden geleni yapıyoruz. Koşturan taraftarın her zaman yanındayız. Ama buna rağmen kalkıp ta bu işi suiistimal edelim, buraya 10 bin kişi geliyor da, Bin bilet satılmışsa bu işte bir suiistimal vardır, kul hakkı vardır. Bu kul hakkını yiyenlerin Allah cezasını verir. Zonguldak halkının tamamının eli onun boğazında kalır. Bunun hesabını veremez. Kul hakkı yemesinler.

“HERKES AYAĞINI DENK ALSIN”

“Burada futbolcu, teknik heyet, yönetim, Vali, Emniyet Müdürü, herkes emek veriyor. Sonra bazıları gidiyor evden sahte bilet getiriyor. Biz bunların hepsinin tespitini yaptık. Eğer ben bir Emniyet çalışması yaparsam herkesin canı yanar. Bu nedenle herkes ayağını denk alsın. Yeni sezonda kimse suiistimal peşine düşmesin. Dürüst olsunlar. Biz parası olmayanın her zaman yanındayız. Her zaman abilik yaptık, yine yaparız. Kimse bu kulübün ve Zonguldak’ın hakkını yemeye kalkmasın. Bizi karşılarında bulurlar. El ele verirsek her şeyin üstesinden geliriz. Eğer Zonguldak’a hıyanetlik yapmak isteyen varsa biz onun cezasını veririz kanuni ölçülerde” dedi.

Eren  ARSLANYILMAZ

 

 

Tempo artıyor

 

Zonguldak Kömürspor, yeni sezon hazırlıklarında tempoyu yavaş yavaş arttırıyor

 

*************

2016-2017 sezonun açılışını Çarşamba günü yapan Zonguldak Kömürspor,  yeni sezon hazırlıklarında 2’nci günü geride bıraktı.

Teknik Direktör Şenol Demir yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını  sürdüren Kırmızı-lacivertli takım yavaş yavaş tempoyu artırdı. 2’nci gün Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda bir idman yapan kırmızı-lacivertli futbolcular, çalışma sonrası, Atatürk Devlet Hastanesi Ek Binası’nda sağlık kontrolleri kapsamında bir dizi testlerden geçti.