Üzgünüm, bu Memlekette şampiyonluk yaşatmış bir takıma kendi sahasında maç oynatılamıyor” diyen başkan hıçkırıklara boğuldu

 

 

BAŞKAN CANER’İN GÖZYAŞLARI

 

 

 

Kulüp Başkanı Süleyman Caner, İl Spor Güvenlik Kurulu’nun verdiği kararın ardından sıcağı sıcağına bir açıklama yaptı. Başkan Caner, Emniyet müdürlüğün kurumlara olumsuz rapor verdiğini söyleyerek, “İnşallah Devrek Stadı’nda oynamamız takıma zarar vermez” dedi.

 

****************

 

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, İl Spor Güvenlik Kurulu kararıyla maçların Devrek Stadı’nda oynamasını değerlendirdi. Kulüp Başkanı Süleyman Caner, sahipsiz kaldıklarını vurgulayarak, serzenişte bulundu. Başkan Süleyman Caner, yaptığı açıklamanın sonlarına doğru,  duygu patlaması yaşayarak  gözyaşlarına hakim olamadı.

“EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN KURUMLARA OLUMSUZ YAZI YAZILMIŞ”

Geçen sezonda aynı sıkıntıları yaşadıklarını ancak,  Emniyet Müdürü Osman Ak, Zonguldak Valisi Ali Kaban ve Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz’ın destekleriyle maçları statta oynadıklarını hatırlatan Başkan Caner, “En büyük sıkıntımız kapalı spor salonun yapımı. Bugün yapılan toplantıda Emniyet Müdürlüğü tarafından kurumlara yazı yazılmış. Yazılan yazılarda çoğunluğu olumsuz görüş vermiş. Maç oynanmaz denmiş. Sağlık, ilk yardım açısından, İtfaiye ve çevre müdürlüğü olsun bu saha da oynanmaz raporu vermiş. Bu kadar raporun karşısında ne diyeceksiniz. Spor İl Müdürümüzde sağ olsun ben elimden geleni yaparım ama müteahhit arkadaş büfeden ileriye araç geçirmem demiş. Biz isterdik ki bize yardım edilsin bir şekilde ambulans itfaiye bir şekilde geçirelim. Karabükspor’un sahası yapılırken nasıl oynadılar.  Aynı şekilde bize de yapılabilir diye düşündük. Bir tane alt tarafı kapalı tribün yapıyoruz. Yani stadyum yapılıyormuş gibi bir hava da oluşmasın. Yapılan sadece kapalı tribün.

“ŞAMPİYONLUK YAŞAMIŞ TAKIMA KENDİ SAHASINDA MAÇ OYNATILAMIYOR”

“Firma yetkilisi de buna rağmen içeriye araç almam dediği için bir çözüm yolu bulamadılar. Beni rahat bırakın ben erkenden çalışmaya başlayayım 100 günde de kapalı tribünü biteriyim demiş. Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü bende elimden geleni yapıyım diyor ama soyunma odalarının giderleri kırılmış, nereye bağlayacaksın gider yok. Elektrik yok ısınma sorunu var. Diğer kurumların hepsi aleyhimize yazı yazmış. Üzgünüm bu memlekette şampiyonluk yaşatmış bir takıma kendi sahasında maç oynatılamıyor. 3 senedir milletvekillerimizden müjde geliyor. Müjde stadyum yapılıyor diyorlardı. Müjdeyi gördük Devrek’te. Müteahhit ilk yarının sonuna kadar 100 günde kapalı tribünü bitireceğim diyormuş. Zaten 4 maç seyircisiz oynayacağız. İnşallah orada oynamak takıma zarar vermez” dedi.