Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, bir çok konuda açıklamalar yaptı. Kırmızı-lacivertli takımın idmanını ziyaret eden Başkan Caner burada spor medyasına Kulübün ekonomisi hakkında yapılan çalışmalar, hafta sonu oynanacak Tutap Şekerspor maçı, şampiyonluk iddiaları hakkında konuşarak kendilerine destek veren başta Vali Ali Kaban olmak üzere herkese teşekkür etti.

TAKVİM ÇALIŞMASIYLA İLGİLİ…

Zonguldak Kömürspor’a katkı amacıyla ne gerekiyorsa yaptıklarını söyleyen Başkan Caner, “ KDG Başkanı Osman Sav’da bu takvim çalışmasında bize destek sağlıyor. Destek amacıyla böyle bir proje ürettik. Tek sayfalık takvim çalışmamızı hafta sonu oynanacak olan Şekerspor maçına yetiştirmeye çalışıyoruz. Yetiştirirsek eğer maçı günü kulübümüze destek amacıyla satışa sunacağız. Gelir getirici bütün fikirlere açığız, kulübümüzün gelirlerini nasıl arttırabiliriz, nasıl bir katkı sağlarız düşüncesiyle elimizden geleni yapıyoruz.

TUTAP ŞEKERSPOR MAÇI…

Bozüyükspor maçını saymamaları halinde hafta sonu ilk yarının son maçına çıkacaklarını hatırlatan Caner,  “Hafta sonu ilk yarının son maçına çıkacağız. Son hafta Bözüyükspor maçını hükmen alacağız. Bütün ilçelerden, merkezden taraftarlarımızı maça bekliyoruz.

Taraftarımızdan aynı coşkuyu bekliyoruz. Takımına güvensin, son iki haftayı 6 puanla kapatarak yeniden liderliğe yükselmek istiyoruz.

VALİ ALİ KABAN’A VE DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Caner, taraftarların Zonguldak Valisi Ali Kaban’ı  maçlarda görmek istediklerine dair  gündem oluşturduğunun sorulması üzerine, “

Valimiz geçen seneden beri bize kaktı sağlıyor. Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig’de Şampiyon olarak Spor Toto 3. Lige yükselmesinde büyük emekleri geçti.

Bu sezonda Valimiz her zaman destek sağlıyor. Allah eksikliğini vermesin. Valimiz öncülüğünü yapıyor, Belediye Başkanımız destek sağlıyor. Bu yardımlarla inşallah Zonguldakspor hedefine ulaşacaktır. Başta valim olmak üzere Herkese teşekkür ederiz” dedi.

SİTEMKAR KONUŞTU

Başkan Caner, kulübe kaynak sağlaması adına 2 tane hesap açtırdığı ancak kimsenin buna duyarlığı olmadığını belirterek sitemkar konuştu. Caner, “TL ve Euro hesabı olarak 2 tane hesap açıldı. Bir Allahın kulu yardımcı olmuyor. İki üç tane bağışçı var başka da kimse yok yanımızda. Lafa geldik mi hep konuşuyoruz.

5 TL’lik SMS kampanyası açıyoruz, kimse destek olmuyor. Boş boş konuşuyoruz, başka yaptığımız bir şey yok. Somut hiçbir adım atamıyoruz. Maddi sıkıntıdan ben alt yapıya bakamıyorum.  Bizim amacımız tesisi kazandırmak, Federasyonla görüştüm yer ayarlayacağım. Maddi nedenlerden dolayı bu konularla uğraşamıyorum” dedi.

“ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

İkinci yarının çok çekişmeli geçeceğini söyleyen Caner, “İlk yarı Darıca ve Tuzla’nın puan kaybetmesiyle lider olabiliriz. Ancak ikinci yarı zor olacak. İnşallah bizde elimizden geleni yapacağız.  Takımı Şampiyon yapmak için, bir üst lige çıkarmak için elimizden geleni yapacağız ancak maddi destek şart. Maddi destek olmazsa hiçbir şey olmaz.

En son oynadığımız Tuzlaspor 150 milyara bir oyuncu almışlar, başka bir topçusu 200 milyar. Bu paralarla biz takım kurduk. Bu çocuklar yürekli insanlar. İki oyuncuya verilen paralarla biz takım kurduk. Onun için kimse dışarıdan böyle gazel okuması” dedi.