Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner,  kötü gidişata Anadolu Üsküdar maçıyla son verdikleri ancak Keçiörengücüspor maçının daha zorlu geçeceğini vurguladı. Zonguldak Kömürspor’a maddi gelir sağlamak amacıyla, 5 bin Adet takvimin basım aşamasında olduğunu söyleyen Başkan Caner,  “Her sene takvim projesi yapıyorduk.  Bu sene de birden fazla reklam almamıza gerek kalmadı. Çebi Grup İstasyonları seo'su Yasin Hamza Çebi kardeşimiz takvim projesine reklam verdi. Ayrıca Devrek Stadyumunda saha kenarlarına reklam verme konusunda görüşmelerimiz devam ediyor. Desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi. Caner , ayrıca stadyum konusunda önümüzde ki günlerde taraftarların ıslak imza kampanyası başlatacağını söyledi.

“3 haftalık kötü gidişatı, Anadolu Üsküdar maçıyla son verdik”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, 3 haftalık kötü gidişatı Anadolu Üsküdar maçıyla son verdiklerini söyleyerek, “3 haftalık kötü giden periyottan sonra sahamızda ki Anadolu Üsküdar maçında galibiyet almak çocuklarımız açısından, kentimiz açısından taraftarımız açısından çok mutlu bir olay. İnşallah Allah aldığımız galibiyetin devamını getirmek nasip eder Allah. Puanlarla inşallah ilk yarının sonuna böyle bitirmek nasip etsin” dedi.

Stadyum için ıslak imza kampanyası başlatılacak”

Taraftarların önümüzde ki günlerde stadyum için imza kampanyası başlatacağını ifade eden, Başkan Caner, “Stadyum konusunda taraftarımız her zaman duyarlı. Biz geçen sene o stadyumda şampiyon olduk.  O stadyumda maç oynanılmayacak denilmişti. Taraftarımız yönetici arkadaşlarımız ve mütahit arkadaşımız el ele vererek stadyumumuzu yetiştirdik. Valimiz Ali Kaban ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz’da dest ek verdi. Futbol oynanacak hale getirdik stadyumumuzu. Biz hem stadyum hem de ekonomik sıkıntılarla uğraşırken buna rağmen bu takım şampiyon oluyor bu kent bir üst lige çıkıyor. Taraftar olarak da tabi ki de iyi bir stadyum hak ediyorlar. Kulüp de futbolcu da taraftar da hak ediyor. Nasıl diğer ellerde Arena stadyumlarında maç oynanıyorsa bizde taraftar kitlesiyle bunun daha fazlasını hak ediyoruz. İnşallah Allah nasip eder. Taraftarımızın yine bir ıslak imza kampanyası var yine stadyum için. Önümüzde ki günlerde onu yapacaklar. Toplanan imzalar sayın Başkanımız Zonguldak’a gelince ona verilecek.”

“Toplanan imzalar başbakana verilecek”

Ultra Elmas Tribün Lideri Miraç Balcı, imza kampanyasında toplanan imzaların başbakana verileceğini söyleyerek, “Aslında bizim en büyük sorunumuz stadyum sorunumuz takımımız istediğimiz gibi devam ediyor. Yani biz sezon sonu şampiyonluk görmesek de play-off’u hedefleyen bir takımız. Bizim en büyük sorunumuz stadyum sorunu olduğu için bizler elimizden gelenin fazlasını yapmak için imza kampanyası başlattık. Sosyal medya üzerinden baya bastırmaya başladık. Bu konu sonuçlana kadar bu sorunun takipçisi olacağız. Zonguldakspor sevdalılarıyla birlikte bu sorunu hep beraber çözeceğiz. Yakın zaman içerisinde Başkanımız sayın Binalı Yıldırım Zonguldak’a gelecek. Bizlerde topladığımız imzaları sayın başkanımıza teslim ederek, derdimizi anlatmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

“Takvim projesine destek veren Çebi Gruba teşekkür ederiz”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, bu sene de yapılacak olan takvim projesinin basım aşamasında olduğunu söyleyerek, “Her sene takvim projesi yapıyorduk.  Bu sene de birden fazla reklam almamıza gerek kalmadı. Çebi Grup İstasyonları ceo'su Yasin Hamza Çebi kardeşimiz takvim projesine reklam verdi. Ayrıca Devrek Stadyumunda saha kenarlarına reklam verme konusunda görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah o konuda da olumlu sonuçlanırsa reklam verecek. Desteklerinden dolayı Sayın Yasin Hamza Çebi'ye teşekkür ediyoruz.  Şuan 5.000 adet takvim baskıya hazırlanıyor. Kısa zaman içerisinde gelerek satışlara başlayacağız ”dedi.

“Zorlu bir maç bizi bekliyor”

Bu hafta deplasmanda oynayacakları Keçiörengücüspor maçının zorlu geçeceğini söyleyen Caner, “Bu hafta Keçiörengücüspor’la oynayacağız. Zor bir maç bizi bekliyor. Bu hafta da gördünüz. Yenilgi pozisyondan maçı kazandı. Son dakika ya kadar mücadeleden yılmayan bir takım. Bizim çocuklarımızda iyi mücadele ettik den sonra puan ya da puanlarla dönmemiz içten bile değil. Yeter ki doksan dakika mücadeleyi bırakmayalım. Daha fazla hırslı olan kazanır.”

Emre CAN BAYRAM