Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, İstanbulspor ile oynanacak Play-Off maçları öncesi, kulübe ekonomik açıdan destek çağrısında bulundu. Teknik Direktör Cahit Terzi ile birlikte basın açıklamasında bulunan Başkan Caner, özellikle sanayiciler, iş adamları ve milletvekili adaylarından destek beklediklerini söyledi.

“İNANÇLI BİR EKİPLE BU NOKTALARA GELDİK”

2 yıldır sabit bir gelir olmadan kulübü yönettiklerini belirten Süleyman Caner,
 “2014-2015 sezonunu tamamladık ve artık Play-Off maçlarına odaklandık. İki sezondur bu takımın bir geliri olmadığını söylüyorum.  Tamamen özveriyle, inançlı arkadaşlarla, inançlı bir ekiple bu noktalara geldik. Ama kentin daha duyarlı olmasını istiyoruz. Özellikle sanayicinin, iş adamlarından  ve milletvekili adaylarından maddi durumu iyi olan arkadaşlardan kentin çok önemli bir parçası olan Zonguldak Kömürspor’a sahip çıkmaları gerektiğini vurguluyorum” dedi.

“KENT OLARAK BİRLİKTELİK SAĞLAMAK GEREKİR”

 Play-Off maçlarına az bir zaman kaldığını söyleyen Başkan Caner,   “Bu süre içerisinde acilen bir nakit girdisi bulmamız lazım. Bir havuz oluşturmamız lazım ki o havuzdan da çocuklara bir faydamız olsun. Takımın motivasyonu da daha iyi olsun. Amacımız ikinci lige bu kadar yaklaşmışken fırsatı elimizden kaçırmamamız gerekir. Valimiz geçen sezon olduğu gibi bu sezon da öncülük yapıyor. Elinden geleni yapmaya çalışıyor. Sağ olsun, var olsun. Allah razı olsun. Diğer yardım eden kardeşlerimizden Allah razı olsun. Ama hala bizi duymayanları, duymak istemeyenlere sesleniyorum. Biz kimseye şu kadar para vereceksin diye asla bir şey söylemedik. İnsanların gücü oranında gönlünden ne koparsa o şekilde yardımcı olsunlar. Zonguldakspor’u el ele bir üst lige çıksın” ifadelerini kullandı.

 

 

Zonguldak Kömürspor’un hocası Cahit Terzi, 2’nci Lig için oldukça kararlı…

10 yıllık hasrete son vereceğiz

Kırmızı-lacivertli teknik adam Cahit Terzi, İstanbulspor maçı öncesi takımın son durumu hakkında bilgi vererek, 10 yıllık 2’nci Lig hasretine son vereceklerini söyledi.

 **************

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Cahit Terzi, takımın genel durumu hakkında bilgiler verdi. Terzi,  3-4 günlük kamp planladıklarını belirterek, “ “3-4 gün bir yerde kamp yapmamız iyi olur. Hava değişikliği olur. Bu ekonomiyle ilgili bir şey. Yönetimin vereceği bir karar. Biz her ihtimali göze alarak hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Ayın 11’ine kadar kentte çalışacağız. 11’nden sonra da İstanbul’da da 2-3 günlük kamp süreci geçireceğiz. Şu an planlamamız bu şekilde. Bunlar oynanacak tek maçlar. Tek maçlar gerçekten çok zor maçlar. O gün mutlaka futbol şansı da olmalı. Onun için yüzde 50, yüzde 50 diyoruz. Oradan inşallah avantajlı bir skorla dönersek, burada oynayacağımız maç bize avantaj getirecektir. İlk maç çok önemli, çocuklar deplasmanda iyi oynuyorlar” dedi.

“ÇITAYI YÜKSELTTİK”
7 sene sonra profesyonel lige çıktıklarını dile getiren Cahit Terzi, “İki senedir ilkleri yaşıyoruz. 7 sene üzerine play-off’tan şampiyon olarak çıktık. yeniden önümüzde bir hedef var.  Kimsenin umudu olmayan takımı şampiyonluğu oynattık. Çıtayı yükselttik. Tabii bu on senelik 2’nciLig özlemi de bitirmek inşallah bize nasip olacak. Ben buna gerçekten yürekten inanıyorum.  taraftarımızın büyük bir güç olduğunu, Türkiye’ye örnek bir taraftar grubunu oluşturduğumuz için gurur duyuyorum. Şehrimizi Türkiye genelinde ve dünyada tanıttığımız için bu konuda da çok mutluyuz.  Final maçlarında perşembe, pazartesi olması bizim için dezavantaj değil. Bizim için taraftarımız dükkanını da kapatır, ücretsiz izin de alır. İşten de kaçar, maçına gelir. Zonguldakspor’u yalnız bırakmaz. Taraftarımıza güveniyorum” şeklinde konuştu.