TEPEBAŞI 3 PUANA KUCAK AÇTI

Tepebaşıspor, Merkez Topbaşıspor’u 2-1 yenerek lige 3 puanla başlamanın sevincini yaşadı…

2.Amatör Merkez-B Grubu'nun açılış maçında Tepebaşıspor, Cumartesi günü Fener sahasında Merkez Topbaşıspor’u konuk etti. İki takımda arasında gelip giden maçta gülen taraf Tepebaşıspor oldu. Tepebaşıspor, Merkez Topbaşıspor’u 2-1 mağlup etti.

İlk eşitlik var

Maça etkili başlayan Merkez Topbaşıspor ilk dakikalardan itibaren gol için yüklense de sonuç alamadı. Merkez Atopbaşıspor, 13’üncü dakika da Erkan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Golün ardından beraberlik çabası içine giren Tepebaşıspor 36’ıncı dakika da Sezer’in attığı frikik golüyle durumu 1-1 getirdi.İlk yarı da başka gol olmayınca maç 1-1 eşitlikle sona erdi.

Noktayı Dursun koydu

İkinci yarı sil baştan başlayan Tepebaşıspor, öne geçmek için gol pozisyonlarına girse de sonuç alamadı. Tepebaşıspor, aradığı golü 90'uncu dakika da Dursun'la buldu.(2-1)  Maçta başka gol olmayınca Tepebaşıspor maçı 2-1 kazandı. Tepebaşıspor, Merkez Topbaşıspor galibiyetinin ardından lige 3 puanla başlamanın sevincini yaşadı.

Kılıç ve Şenol Tepebaşıspor’da

2.Amatör Merkez A Grubunda Lige 3 puanla başlayan Tepebaşıspor’un teknik patronları da maçta yerini aldı. Geçtiğimiz dönemlerde Tepebaşıspor’unşampiyonluğunda büyük emek sahibi olan Hasan Şenol ve Polis Gücüspor’u şampiyon olmasında büyük pay sahibi olan Sinan Kılıç’da sahada boy gösterdi. 

Sadıklar Merkez Topbaşıspor’da

Tepebaşıspor’a 2-1 mağlup olan Merkez Topbaşıspor’un hocası da belli oldu. Geçtiğimiz aylarda Kozlu Belediyespor’da görev yapan başarılı teknik adam Erkan Sadıklar, Merkez Topbaşıspor’unbaşına getirildi. 

Emre Can BAYRAM

SAHA: Fener

HAKEMLER: Ömer Aladağ**, Engincan Uğur**, Davut Can Çubukcu**

TEPEBAŞISPOR: Serkan**, Melih**, Emre**, Evren**, Beyazıt**, Onur**, Dursun**, Sezer**, Can**, Mesut**, Emre**(Dk.46 Mustafa*)

MERKEZ TOPBAŞISPOR: Talha**, Erdem**, Mustafa**, Berkan**, Burak**, Hüseyin**, Cihat**(Dk.48 İlker*), Erkan**(Dk.60 Berkant*), Birkan**, Ahmet**(Dk.25 Yasin*), Tolunay**

GOLLER: Dk.13 Erkan(Merkez Topbaşıspor), Dk.36 Sezer, Dk.90 Dursun(Tepebaşıspor)