Bayan boksörler, Avrupa Boks Şampiyonası öncesi oldukça iddialı

BAYAN YUMRUKLAR İDDİALI

 

Zonguldaklı boksörler Ordu’da düzenlenecek Genç/ Yıldız Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonası öncesi, Kastamonu Kadı Dağı’nda güç depoluyor.

*****************

15-24 Eylül tarihleri arasında Ordu’da düzenlenecek Genç/Yıldız Bayanlar Avrupa Boks  Şampiyonası öncesi milliler Kastamonu Kadı Dağın’da çalışmalarını sürdürüyor. Trabzon’da sona eren ilk kampı ardından Kastamonu kampına da davet edilen Zonguldaklı bayan boksörler, milli takım ile yoğun bir şekilde hazırlanıyor. 15 gün sürecek olan kampta Zonguldaklı milli takım boks antrenörü İshak Tiryaki de yer alıyor. Kadı Dağı’nda güç depolayan genç bayanlarda Rabia Oruçoğlu, Selma Karakoyun ve Yıldız Bayanlarda ise Ayşegül Aslan ülkemizi ve ilimizi temsil edecek.  Milli boksörlerimiz, kampta çok iyi çalıştıklarını ve şampiyonada  iddialı olacaklarını söylediler.

“YOĞUN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ”

Zonguldaklı Milli Takım Boks Antrenörü İshak Tiryaki, “Kadı Dağındaki ikinci etap milli takım kapımız çok iyi geçiyor. Milli takım antrenörlerimizle birlikte sporcularımızı yoğun bir idman programında çalıştırıyoruz. Sporcularımız ay-yıldızlı forma altında inşallah iyi maçlar çıkararak ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil edecekler. Kentimize madalyalarla dönmek istiyoruz. Bize her zaman desteklerini esirgemeyen Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz’a teşekkür ederiz” dedi.

Emre Can BAYRAM