Bölgesel Amatör Lig takımı Kilimli Belediyespor’da Selahattin Bayar dönemi başladı.  Kısa bir süre önce oluşan sarı-siyahlı yönetim genç teknik adamı takımın başına getirdi.

Kilimli Belediyespor’da hoca sorun çözüldü. Geçtiğimiz günlerde Naci Çoban başkanlığında oluşan yeni yönetim işe ilk olarak antrenör sorununu çözerek başladı. Yönetim, kendi arasında yaptığı toplantıda camiayı tanıyan,   takımda uzun yıllar futbolculuk ve antrenörlük yapan Selahattin Bayar’ı antrenör olarak tercik etti.39 yaşındaki Antrenör Selahattin Bayar ekibini belirledi. Genç teknik adam, Özkan Cinel ve Hayri Kılıçarslan ile birlikte sarı-siyahlı takımda görev yapacak.
Kilimli Belediyespor’da antrenörlük koltuğuna oturan Selahattin Bayar, Bölgesel Amatör Lig’in 2013-2014 sezonunda sarı-siyahlı takımın başında yer alıyordu. Ancak sarı-siyahlı takım o sezon ligden düşerek mahalli ligde mücadele etmeye hak kazanmıştı.  Geçtiğimiz sezon ise Süper Amatör Lig’de 9 hafta takımın başında kalan Selahattin Bayar, istifa etmişti.
Yeniden takımın başına gelen genç çalıştırıcı vakit kaybetmeden iç ve dış transfer çalışmalarına başlayacak

Eren ARSLANYILMAZ