BAYATSPOR YENİ SEZONU AÇTI..10 YENİ TRANSFER HEDEF ŞAMPİYONLUK

Bayatsporantrenör Emrah Arslan yönetiminde yeni sezonu açtı… Transfer çalışmalarına da hız veren Bayatspor, 10 ismi kadrosuna kattı. 

Kdz.Ereğli 1 .Amatör takımlarından Bayatspor, teknik patron Emrah Arslan yönetiminde kendi tesislerinde yeni sezonu açtı. Bayatspor Emrah Arslan nezaretinde günde çift antrenman yaparak yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Transfer çalışmalarına da hız veren BayatsporZonguldak Ereğlispor’danSekçuk Köksal, Mücahit Bölükbaşı, Sorguç Özdemir ,Aytuğ Kılıç, Yenimahallespor’danRamazan Ongun, Gülüç Belediyespor’dan Kaleci İbrahim ErdoğmuşEreğli Genç Yıldızspor’dan Emir Topçu, Serhat Aydın, Samet Sever, Cemre Tellioğlu, Alaplı Belediyespor’dan Erdi Köse ve TFF 1.Lig takımlarından Gaziantepspor’un altyapısında forma giyen Onur Akdeniz’i kadrosuna kattı. 

Bayatspor’u hak ettiği yerlere getireceğiz’’

Bayatspor’un antrenörü Emrah Arslan, geniş bir kadroya sahip olduklarını söyleyerek, ‘’ Yeni sezonu öncesinde 10 genç ve tecrübeli ismi kadromuza kattık. 23 kişilik geniş bir kadromuz var. Amacımız iyi maçlar çıkararak, Bayatspor’u hak ettiği yerlere getirmek. İnşallah oluşturduğumuz kadroyla da bunu başaracağız. Bizlere destek veren sponsorlarımızSerkan Ağaç ve Harun Yağmuroğlu teşekkür ederiz’’dedi. 

Emre Can BAYRAM