Devrek Belediyespor’da beklenen oldu ve antrenör Selçuk Sarı ile yollar ayrıldı

BEKLENEN AYRILIK!

Devrek Belediyespor yönetimi, verilen son şansını iyi kullanamayan antrenör Selçuk Sarı’nın biletini kesti.  Sarı ile yollarını ayıran  Kırmızı-beyazlı yönetim, hoca arayışlarına başladı

****************

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig takımı Devrek Belediyespor’da beklenen ayrılık nihayet gerçekleşti.  Alınan başarısız sonuçlar nedeniyle faturayı antrenör Selçuk Sarı’ya kesen yönetim hoca ile yollarını yırdı.

İlk kez mücadele ettikleri ligde takımı Selçuk Sarı’ya emanet eden ve mütevazi bir kadroyla  sezona başlayan Devrek Belediyespor, alınan kötü sonuçlara daha fazla dayanamadı. Sezonun ilk 10 haftalık diliminde 9 maça çıkan ve sadece 4 puan toplayabilen antrenör Selçuk Sarı ile yollar ayrıldı. Dün,  olağan üstü toplanan kırmızı-beyazlı yönetim, geçtiğimiz haftalarda verilen  son şansı iyi kullanamayan   Selçuk Sarı’nın görevine son verdi. Bardağı taşıran  4-0’lık Keçiören Belediyesi Bağlumspor yenilgisiyle  Sarı’nın biletini kesen yönetim, takımı emanet edeceği hoca arayışlarına başladı.

Eren ARSLANYILMAZ

Rakip Çubukspor

Selçuk Sarı’yı göndererek hoca arayışına başlayan Devrek Belediyespor, hafta sonu sahasında Çubukspor Futbol Kulübü’nü konuk edecek. Kırmızı-beyazlı yönetim, 11’inci hafta mücadelesine kadar  takımı emanet edeceği antrenörü netleştirmeyi planlayarak Çubukspor maçına yeni hocası ile çıkmayı hedefliyor.    Bu sürede takımı Çubukspor maçına tecrübeli futbolcu Murat Gebeş hazırlayacak.

İşte adaylar

Uğur Terzi-Ahmet Yılmaz

 Bölgesel Amatör Lig takımı Devrek Belediyespor’da beklenen ayrılık gerçekleşti. Kırmızı-beyazlı yönetim, alınan başarısız sonuçların ardından antrenör Selçuk Sarı’nın görevine son verdi.  9 maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlik çıkararak sadece 4 puan toplayan Selçuk Sarı’nın biletini kesen Devrek Belediyespor’un Zonguldaklı çalıştırıcı Uğur Terzi ve İstanbul’dan Ahmet Yılmaz ile görüştüğü bilgisine ulaşıldı. Yönetimin bu iki isimle görüşürken, olası bir anlaşmazlığa göz önünde bulundurarak diğer alternatif isimlere yöneleceği öğrenildi.